L. Provazník 45.
O. Ježek 49. (p.)
2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předposlední Hronov porazil v Českém Meziříčí domácí celek 4:2.


Branky


45. L. Provazník , 49. O. Ježek (p.) - 4. Š. Kubeček , 62. I. Pylyp , 64. M. Vursta , 89. V. Tichý
9

Ani domácí prostředí nepomohlo Českému Meziříčí vyhrát a již po 4. za sebou jsou bez zisku bodů. Hostující celek si díky výhře pomohl a po 12. kole už není poslední v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující hráč Štěpán Kubeček rozvlnil síť už ve 4. minutě.

Vstup do 1. poločasu byl ze strany domácích výrazně pomalejší z čehož dokázal čerpat hostující Štěpán Kubeček, který se dostal do velké šance chvilku po začátku utkání a dokázal klidně proměnit a radovat se z gólu už ve 4. minutě. Domácí se snažili dostávat do šancí ale obrana Hronova s brankářskou jedničkou Jaroslavem Rubešem dokázala likvidovat marné pokusy až do poslední minuty prvního poločasu. Kdy se prosadil domácí Lukáš Provazník a díky a práci celého týmu odcházel domácí celek v poločase do kabin za stavu 1:1. 

Penalta pro domácím nestačila, hosté obrátili skóre na svojí stranu.

Domácí od začátku druhého poločasu tlačili a dostávali se stále častěji do vápna hostů, kde se hostující hráč provinil a zahrál rukou, rozhodčí pravdivě nařídil penaltu, kterou domácí kapitán Ondřej Ježek dokázal proměnit a dostal svůj tým do vedení. Následovalo několik pokusů hostů o vyrovnání a standartní situaci dokázal hráč hostů Igor Pylyp obstřelit zeď a překonat brankáře, ihned 2 minuty poté se v domácím vápně dostal k šanci hostující Mykola Vursta, který dokázal uklidit míč do sítě, hosté postupně kontrolovali průběh utkání a odvraceli pokusy domácích o obrácení skóre. Sladkou tečkou v zápase byla pro hosty 89. minuty kdy se hráč Hronova Vojtěch Tichý dostal k míči a krásným volejem trefil šibenici, ani nastavení 3. minut domácím nepomohlo a tak prohrávají po čtvrté za sebou, hosté si domů odvážejí dobré 3 body.



Ohlasy k zápasu


FC České Meziříčí
Miroslav Slezák, předseda:: Je na nás deka a je jen na nás jestli se z ní chceme vyhrabat. Pokud nezlepšíme celkový přístup a nezačneme plnit pokyny, které si v kabině řekneme, bude nás čekat velmi těžké jaro. Když už zvládneme otočit zápas a nejsme schopni z tutové šance zvýšit na 3:1, jsme za to potrestáni. Zarážející na všem je, že gól na 2:2 dostaneme z brejkové situace, kdy by měl hrát do zavřené obrany soupeř. Doufám, že za týden se s podzimem rozloučíme s body na kontě.

AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér:: Dnes to byl výborný týmový výkon, což se ukázalo nejvíc, když se soupeř dostal v 2 půli do vedení 2:1. Nesložili jsme zbraně, otočili jsme utkání a ještě v závěru přidali pojišťovací gól. Potřebujeme takový výkon zopakovat i v posledním utkání na domácí půdě.



Sestavy


FC České Meziříčí
J. Podstata [-] - T. Vejprava [-] , J. Plšek [-] , J. Tomášek [-] , V. Slánský [-] , J. Tomášek [-] (88. D. Ptáček [-] ) , O. Ježek [-] , L. Provazník [-] (82. T. Krajňák [-] ) , J. Fiala [-] , T. Havel [-] , L. Baše [-] (46. P. Jílek [-] )

AFK Hronov
J. Rubeš [-] - J. Kindl [-] , V. Tichý [-] , M. Vursta [-] (78. P. Bryksi [-] ) , M. Lemko [-] , Š. Kubeček [-] (93. V. Novoselets [-] ) , D. Kozák [-] , M. Puraš [-] , I. Pylyp [-] , M. Ansorge [-] , P. Schreiber [-] (61. L. Klabník [-] )

ŽK: 61. L. Provazník .
Počet diváků: 113. Rozhodčí: Stieber Filip - FILIP Miroslav, JEHLIČKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:36
Michal Švorc

Expert: Boris Markarjanc
Tip experta: výhra domácích

Od chvíle co za Meříč nenastupuje Plšek, tak se trápí přesto předpokládám že by Hronov měli přehrát.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 20:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 17:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 12:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 09:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:25
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů