Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký zápas v Černilově skončil remízou


Branky


7

Černilov v 10. kole přivítal doma Hronov. I přes skvělý start domácích se do šaten odcházelo za nerozhodnutého stavu. V druhé půli přidali oba týmy po gólu a zápas tak skončil remízou 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Csaplárova past sklapla už v první půli

Černilov se po brankách kapitána Schwarzera a Matouška dostal ve 30. minutě do vedení 2:0. Poté však zaúřadoval hronovský útočník Kindl, který dvěma přesnými zásahy v rychlém sledu srovnal na poločasových 2:2.

Výhru Hronova nepřipustil Havlíček

Do druhé půle vstoupil lépe Hronov, když hned ve 48. minutě poslal hosty do vedení Kubeček. Domácí se však nevzdali a v 60. minutě krásnou střelou překonal Havlíček Swaczynu a vyrovnal na konečných 3:3. Černilov tak nevyužil možnost vrátit se na první příčku a po desátém kole je na čtvrtém místě. Hronov je stále na poslední příčce, ale díky bodu z tohot zápasu se stále drží na dostřel Teplic, Javornice a Zdelova.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Černilov zahazoval vyložené šance a Hronov trestal hrubé chyby. Místo poločasu 5:0 ve 35 minutě 2:2!!! Na začátku druhého poločasu opět hrubá chyba a je to 2:3!!! Výstavní střelou vyrovnal Honza Havlíček. Děkujeme dorostencům za výpomoc. Všichni věříme, že zranění Michaela Voltra nebude vážně a přejeme mu brzký návrat na trávník.

AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Zápas jsme vzorně odpracovali a tím navázali na dobrý výkon s Náchodem. Za stavu 2:0 jsme se nepoložili a vrátili jsme se do zápasu. Skvrnou na utkání bylo zranění soupeřova hráče, přejeme mu brzké uzdravení.



Sestavy


FK Černilov
J. Novotný [-] (71. T. Bešík [-] ) - L. Mikunda [-] (88. F. Slepička [-] ) , O. Petrikovič [-] , V. Svatoň [-] , K. Holeček [-] , T. Matoušek [-] , L. Daněk [-] (79. J. Taclík [-] ) , M. Voltr [-] (71. J. Maléř [-] ) , J. Havlíček [-] (88. J. Vrběcký [-] ) , M. Jaborník [-] , T. Schwarzer [-]

AFK Hronov
A. Swaczyna [-] - D. Kozák [-] , J. Kindl [-] , L. Klabník [-] , M. Lemko [-] (95. J. Rubeš [-] ) , M. Puraš [-] , Š. Kubeček [-] , T. Zíta [-] , V. Vuchkan [-] , M. Ansorge [-] , P. Schreiber [-] (56. Z. Bašta [-] )

ŽK: 45. O. Petrikovič .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Nožka Lukáš - VÍTEK Pavel, HANUŠ Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích