3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Javornici padlo šest branek


Branky


17. M. Kráčmer (p.) , 52. A. Krejčí , 71. A. Krejčí - 45. T. Vít , 64. M. Kilevník (p.) , 75. M. Panenka
7

Javornice šla třikrát do vedení, hosté z Velichovek ale pokaždé dokázali odpovědět a tak se aktéři bojovného a zároveň atraktivního utkání rozešli smírně po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Kráčmer

Hned v úvodních minutách Javornice hrozila ze standardních situací a dlouhých autů, závary před brankou velichovského Mertlíka ale gólově neskončily. Poté se gólově osmělili i hosté, když ze střední vzdálenosti mířil těsně vedle Emlar. Domácí následně podržel Hynek, který dokázal vytěsnit Kilevníkovu střelu na břevno. Do vedení šli domácí v 17. minutě, kdy pláchl Krejčí a hostující obrana jeho únik musela řešit za cenu faulu. Nařízenou penaltu proměnil Jan Kráčmer. Když už to vypadalo, že domácí půjdou do šaten s jednogólovým náskokem, tak v samotném závěru první půle srovnal na 1:1 Vít.

Hosté dokázali i potřetí srovnat

Hned v úvodu druhé půle mohl poslat Velichovky do vedení Panenka, proti němu ale opět zasáhl dobře Hynek. V 52. minutě tak udeřila Javornice, aktivní Krejčí se dostal až do vápna a střelou na zadní tyč překonal Mertlíka. V 64. minutě byl ve vápně faulován Kilevník a hlavní rozhodčí Jedlička nařídil pokutový kop i pro Velichovky. K němu se postavil právě Kilevník a srovnal na 2:2. Gólové představení pokračovalo a v 71. minutě podtrhl skvělý výkon Krejčí, který v malém vápně propálil vše, co mu stálo v cestě a poslal Javornici potřetí do vedení. Ani toto vedení však domácím nevydrželo, když v 75. minutě svoji střeleckou smůlu prolomil Panenka a srovnal na konečných 3:3.



Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Hosté v prvním poločase zahazovali jednu tutovku za druhou, naopak my jsme z minima vytěžili maximum. Druhý poločas jsme odehráli mnohem lépe. Škoda, třikrát jsme vedli, ale proti týmu s obrovskou hráčskou kvalitou nám to na tři body nestačilo. Utkání se hrálo s velkým nasazením a v parádní atmosféře díky fanouškům obou táborů. Konečná remíza asi nejlépe vystihuje celkový dojem z utkání.

TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: Dnes mám smíšené pocity. Myslím si, že jsme byli na zápas velmi dobře připraveni a věděli jsme, co nás zde čeká. První poločas jsme odehráli výborně, a kdybychom po něm vedli o tři branky, nikdo by se nemohl divit, ale bohužel jsme neproměnili naše šance. I druhý poločas jsme měli mírnou herní převahu, ale již ne tak výraznou, jako v prvním poločase. Nakonec zápas skončil remízou, která je pro nás troufám si říct ztrátou, ale musíme ji umět přijmout. Děkuji týmu za předvedený výkon a nasazení - makáme dál!



Sestavy


Javornice
S. Hynek [-] - P. Drašnar [-] , M. Kráčmer [-] (77. J. Petr [-] ) , A. Krejčí [-] , M. Šrefl [-] , M. Plíhal [-] (67. O. Nosek [-] ) , J. Hovorka [-] , J. Kovaříček [-] , D. Suk [-] , P. Kasper [-] , S. Koutský [-]

TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - M. Panenka [-] , M. Kilevník [-] , L. Emlar [-] (74. M. Novotný [-] ) , T. Vít [-] , J. Emlar [-] (65. T. Hanusík [-] ) , M. Németh [-] , J. Filip [-] , J. Hykš [-] , O. Runkas [-] , M. Grmela [-]

ŽK: 42. J. Kovaříček - 56. M. Kilevník , 74. L. Emlar .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: JEDLIČKA Miloš - STIEBER Filip, KRUNČÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře