Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javornice díky dvěma brankám Krejčího doma uhájila tři body


Branky


6

Meziměstí v zápase dvakrát vedlo, ale i tak odjelo domů z prázdnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Předvedli jsme velmi špatný začátek a celkově první poločas byli hosté jednoznačně lepší a mohli jsme být rádi, že to bylo jen o jednu branku. Nestíhali jsme rychlostně ani silově a všude jsme byli pozdě. Poločasová rozmluva proběhla „tichým a slušným hovorem“. Díky zlepšení celkového projevu týmu se nám podařilo zápas po boji otočit. Víc branek jsme ale přes dost možností nepřidali a hosté byli nebezpeční až do úplného konce nastavení. Zlaté tři body.

TJ Lokomotiva Meziměstí
Jansa Lubomír, trenér: Dvakrát vedeme a stejně si nevezeme ani bod. První poločas byl jasně v naší režii,gól dáváme po našem tlaku ve velkém vápně,to je super, ale za pár minut máme standartku a z ní,po brejku dostáváme vyrovnávací branku. Druhý gól,po sehraném signálu,to je taky paráda. Jenže do druhého poločasu, se přizpůsobujeme hře domácích,vyrábíme jednu hrubku za druhou,neproměňujeme šance a nejsme schopni si pohlídat JEDINÉHO HRÁČE PANA KREJČIHO! Proto dává i druhý gól a na třetí přihrává do prázdné. Zklamání.



Sestavy


Javornice
S. Hynek [-] - P. Drašnar [-] , T. Plesl [-] (64. J. Petr [-] ) , A. Krejčí [-] (92. L. Harbich [-] ) , J. Resl [-] , M. Šrefl [-] (64. M. Kráčmer [-] ) , J. Hovorka [-] , J. Kovaříček [-] , J. Kráčmer [-] (43. O. Nosek [-] ) , P. Kasper [-] , S. Koutský [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - P. Smrček [-] , J. Mucha [-] , M. Prokeš [-] , V. Jirásek [-] (90. J. Sedláček [-] ) , P. Šolc [-] , M. Balín [-] , J. Kubeček [-] , P. Šnábl [-] , P. Urban [-] , A. Škola [-]

ŽK: 11. P. Kasper , 89. A. Krejčí , 92. M. Kráčmer - 65. P. Smrček , 89. P. Urban .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: HANUŠ Jindřich - JEDLIČKA Miloš, JEHLIČKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře