4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velichovky domácí duel s Hronovem zvádly


Branky


12. M. Panenka , 56. O. Runkas , 60. M. Panenka , 65. A. Rieger - 27. J. Kindl , 68. I. Pylyp
7

Hronov stále čeká na první výhru a prokletí chtěl zlomit v zápase proti Velichovkám. Svěřencům Jiřího Lebedínského se však v této sezóně celkem daří a to potvrdili i v domácím zápase proti Hronovu, který nakonec zvládli a zvítězili 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu otevřel Panenka

Velichovky do zápasu vstoupily skvěle a často "větraly" hostující obranu a vytvářel si zajímavé příležitosti. Gólově však proměnili pouze jednu, když ve 12. minutě otevřel skóre zápasu Panenka. Hosté dokázali do poločasu ještě snížit, když ve 27. minutě Kindl svůj průnik zakončil parádní střelou na zadní tyč. Vyrovnávací branka Hronov nabudila a vytvářel si také zajímavé příležitosti, druhou branku ale nepřidali a tak se do šaten odcházelo za stavu 1:1.

Tři góly za deset minut

Druhá půle začala v klidnějším tempu a zápas se zlomil až mezi 56. a 65. minutou, kdy se domácím podařilo vstřelit tři branky a zápas rozhodnout. Poslední branku diváci viděli v 68. minutě kdy na konečných 4:2 snížil parádní trefou s přímého kopu Igor Pylyp. 



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Jiří Lebedínský, trenér: Zápasy s Hronovem bývají zajímavé vždy až do konce a nejinak tomu bylo i dnes. Držení míče se přelévalo z jedné strany na druhou, nám se dnes hra nedařila tolik, jak bychom si představovali, a tak nás nebezpečný Hronov držel v napětí až do samotného konce zápasu. Vítězství se nerodilo lehce, ale z celkového pohledu zápasu ho považuji za zasloužené.

AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Zápas jsme nezvládli hlavně na začátku utkání, to jsme ještě přežili, a za stavu 2:1, kdy jsme rychle dostali další 2 góly. Za stavu 1:1 jsme domácí přehrávali, ale to je na body málo. Fotbal se musí hrát i dozadu, to až pochopíme, vyhrajeme.



Sestavy


TJ Velichovky
K. Kořen [-] - T. Vít [-] (46. O. Runkas [-] ) , M. Kilevník [-] (76. M. Novotný [-] ) , M. Németh [-] , T. Hanusík [-] (46. T. Raszka [-] ) , M. Grmela [-] , M. Panenka [-] (73. L. Emlar [-] ) , J. Filip [-] , J. Hykš [-] , M. Pácalt [-] , A. Rieger [-]

AFK Hronov
A. Swaczyna [-] - J. Kindl [-] , M. Franců [-] (46. V. Novoselets [-] ) , M. Lemko [-] , L. Klabník [-] , M. Vursta [-] , I. Pylyp [-] , T. Zíta [-] , V. Vuchkan [-] , V. Tichý [-] (84. M. Ansorge [-] ) , M. Puraš [-]

ŽK: 89. J. Kindl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JEDLIČKA Miloš - HALEŠ Vladan, MAREČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Kráčmer
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání skončí 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích