Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov doma poprvé bez bodu


Branky


7

České Meziříčí nezažilo dobrý vstup do soutěže, ale v posledních kolech to vypadá, že se tým Patrika Havla začíná rozjíždět. Po vysoké výře nad Lokomotivou dokázali vyhrát i ve Zdelově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly začaly padat až v závěru první půle

Od úvodu se hrál otevřený fotbal na obě strany, který byl pro diváky atraktivní. První velkou šanci si vypracovali v úvodu hosté, ale zdelovský gólman Kozel skvělým zákrokem vyrazil míč na rohový kop. Poté se osmělili i domácí, lob Michala Kozla ale skončil pouze na tyči. Ve svižné hře se pokračovalo i nadále. V koncovce však byli efektivní pouze hosté a tak díky brankám Fialy a Tomáška odcházeli do šaten s dvougólovým náskokem.

Ani rychlá branka v úvodu druhé půle domácím nepomohla

Domácí vstoupili do druhé půle skvěle a po rohovém kopu v 51. minutě snižoval na 2:1 Vašátko. Zdelovský útočník mohl o chvíli později přidat druhou branku, ale jeho střela skončila pouze na tyči a z následné protiakce udeřili hosté, když Fiala parádní střelou do pravé šibenice zvyšoval na 3:1. Poté přišla desetiminutovka Jana Plška, který dvěma góly rozhodl utkání. Za domácí v závěru snížil na konečných 5:2 Michal Kozel.



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Zdeněk Mrázek, vedoucí týmu: Hosté z Meziříčí si vypracovali více šancí a zaslouženě vyhráli. Byli efektivnější a na balonu jistější. O vítězství rozhodla třetí branka, která byla klíčová. Soupeři děkujeme za férový zápas.

FC České Meziříčí
Horký David, vedoucí mužstva: Důležité vítězství! Se Zdelovem se tradičně nehrál žádný zanďour, oba týmy chtěly hrát útočný fotbal. Nám se podařilo dát krásné branky, kdy jsme vyhnali pavouky ze šibenic v obou brankách. Parádní a poctivý výkon od všech hráčů! Vítěznou premiéru v krajské soutěži si odbyl Jirka Podstata, který předvedl několik skvělých zákroků v klíčových okamžicích zápasu. Našim věrným fanouškům děkujeme za podporu a domácím za skvělý servis. Utkání s přehledem odřídila trojice rozhodčích vybavena vysílačkami



Sestavy


FC Zdelov 1963
J. Kozel [-] - M. Maňas [-] (46. T. Forejtek [-] ) , A. Lipenský [-] (46. M. Staněk [-] ) , D. Ludvík [-] , K. Vašátko [-] , J. Cvejn [-] , M. Kozel [-] , T. Novák [-] , M. Neubecker [-] , A. Forche [-] , T. Handa [-] (75. D. Sedlák [-] )

FC České Meziříčí
J. Podstata [-] - T. Vejprava [-] , J. Plšek [-] , J. Tomášek [-] , V. Slánský [-] (41. D. Fiala [-] ) , Z. Roubal [-] , O. Ježek [-] , L. Provazník [-] , J. Fiala [-] , T. Krajňák [-] (79. D. Myšák [-] ) , L. Baše [-] (90. P. Jílek [-] )

ŽK: 80. T. Novák - 76. T. Krajňák , 82. J. Fiala .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PETRŮ Josef - KURIC Jan, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Kráčmer
Tip experta: výhra domácích

Po vydřeném bodu z Předměřic domácí budou budovat i v tomto zápase a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů