Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javornice na výhru stále čeká


Branky


7

Javornici ani Lokomotivě vstup do sezóny vůbec nevyšel a oba týmy chtěly v tomto zápase bodovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branku vstřelila Javornice, hosté ale ještě do poločasu dokázali zápas otočit

Do utkání vstoupili aktivněji hosté a již ve 2. minutě měli šanci z přímého volného kopu, jejich pokus ale mířil přímo na branku a domácí gólman Hynek si s ním poradil. V 8. minutě se do slibné šance dostal Kráčmer, ale ani on neuspěl. Chvíli poté se již skóre měnilo. Ve 12. minutě Adam Krejčí zatáhl míč do vápna a přihrávkou před prázdnou branku vyzval ke skórování Matěje Kráčmera, který otevřel skóre zápasu, byla to jeho první branka v javornickém dresu. Lokomotiva dokázala vyrovnat ve 23. minutě, kdy chybu javornické obrany potrestal Valášek. Ve 27. minutě hosté znovu udeřili, když po přihrávce ze strany zakončoval do prázdné branky Bouška. Hosté ještě do poločasu dokázali náskok navýšit, když se ve 43. minutě z penalty prosadil opět Martin Valášek a upravil na poločasových 3:1.

Krejčí už jen upravil konečné skóre

Ve druhé půli byly opět k vidění šance na obou stranách, gólová však byla pouze jedna. V 51. minutě si Jakub Hovorka zaběhl za obranu, udělal kličku brankáři  Němcovi a nesrvíroval míč před bránu Krejčímu, který snížil na 3:2. Toto skóre svítilo na světelné tabuli i po devadesáti minutách a Javornice tak nezvítězila ani ve svém třetím domácím zápase a na první tři body stále čeká.



Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Dnes nám chybělo 5 hráčů ze základu, další 2 nastupovali zranění. I přes všechny tyto nepříjemnosti se nám podařilo sestavu složit a soupeře trápit až do posledních minut nastavení. Źádná krása to od nás nebyla, ale to se dalo čekat. Bohužel jsme se nevyhnuli klasice a obdrželi jsme laciné branky. Soupeř byl fotbalovější, ale i my jsme měli příležitostí víc, než dost. Gratulace soupeři, my musíme zkousnout další porážku o jednu branku.




Sestavy


Javornice
S. Hynek [-] - M. Kráčmer [-] (46. L. Harbich [-] ) , M. Plíhal [-] (86. J. Krunčík [-] ) , J. Resl [-] (74. M. Šrefl [-] ) , O. Nosek [-] , J. Kráčmer [-] , J. Hovorka [-] , A. Krejčí [-] , P. Drašnar [-] , S. Koutský [-] , P. Kasper [-]

TJ Lokomotiva Hradec Králové
J. Němec [-] - A. Hůlka [-] , O. Filipi [-] , O. Netolický [-] , J. Jelínek [-] - D. Bouška [-] (60. P. Zelený [-] ) , L. Jurnečka [-] , A. Bláha [-] , F. Zámečník [-] - M. Valášek [-] (90. K. Nohejl [-] ) , D. Vrbata [-] (78. P. Toman [-] )

ŽK: 38. P. Drašnar - 77. F. Zámečník , 90. L. Jurnečka .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Kalaš Radek - VÍTEK Pavel, KRUNČÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Kráčmer
Tip experta: výhra domácích

Naše improvizovaná sestava bude ráda za bod.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů