J. Gois 27. (p.)
D. Král 66.
R. Metzner 93.
R. Metzner 94.
4:1
(1:0)
63. P. Šolc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod doma porazil Meziměstí


Branky


27. J. Gois (p.) , 66. D. Král , 93. R. Metzner , 94. R. Metzner - 63. P. Šolc
7

Rezerva Náchoda doma přivítala prozatím neporažené Meziměstí. Hosté se prezentovali aktivní hrou, ale domácí byli v koncovce efektivnější a v závěru zlomili zápas na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle toho divákům moc neabídla

Na první branku diváci čekali až do 27. minuty, kdy nařízenou penaltu proměnil Jakub Gois. I přes obdrženou branku byli hosté aktivní, ovšem na obou stranách v první půli chyběla přesnost v kombinaci a vyložených šancí tak moc k vidění nebylo.

Zápas se rozhodl až v závěru

Do druhé půle domácí vstoupili se dvěma změnami. Do hry naskočil zkušený Jan Hubka a Robin Metzner, kteří hru Náchoda oživili. Byli to ovšem hosté, kteří v druhé půli jako první udeřili, když v 63. minutě na 1:1 srovnal Petr Šolc, který se trefil podruhé v sezóně. Nerozhodný stav však dlouho nevydržel, když o tři minuty později vrátil domácím vedení Daniel Král. Zápas se rozhodl až v závěru, kdy dvěma góly potvrdil výhru domácích Robin Metzner.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
Michal Malý, vedoucí mužstva: Dnešní utkání bylo podprůměrné, co se týká tempa. Hosté měli větší chuť hrát fotbal, byli běhavější, u míčů byli o půl kroku dříve. U nás nastalo zlepšení po prostřídání a nástupu zkušených hráčů. Zlepšili jsme kombinaci a proměnili vypracované příležitosti. Výsledek je pro hosty krutý a neodpovídá průběhu utkání.

TJ Lokomotiva Meziměstí
Lubomír Jansa, trenér: V dnešním zápase, jsme i přes krutý výsledek, ostudu neudělali. Je pravdou, že někteří hráči dle mého názoru neodvedli 100% výkon a také nám nějak vázla kombinace a mezihra. A to byl asi ten kámen úrazu. Věřím, že to pro nás bude poučení a od příštího zápasu, zase pojedeme na plný výkon. Velký dík, patří fanouškům,kteří za námi do Náchoda dorazili.



Sestavy


FK Náchod B
M. Kumprecht [-] - F. Gois [-] , J. Gois [-] (59. M. Malý [-] ) , J. Kuneš [-] (46. R. Metzner [-] ) , D. Hanzl [-] (82. J. Hladík [-] ) , J. Fenz [-] , A. Šesler [-] , D. Poláček [-] (90. V. Vlček [-] ) , J. Hronovský [-] (46. J. Hubka [-] ) , D. Král [-] , F. Mrowiec [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - P. Smrček [-] , J. Mucha [-] , M. Prokeš [-] (83. P. Šnábl [-] ) , V. Jirásek [-] (71. J. Smrček [-] ) , P. Šolc [-] , M. Balín [-] , J. Kubeček [-] (63. M. Bohatec [-] ) , J. Sedláček [-] (63. V. Krejčí [-] ) , P. Urban [-] , A. Dobrowolski [-] (46. M. Doubrava [-] )

ŽK: 11. J. Kuneš , 42. F. Mrowiec , 85. D. Poláček , 90. J. Hladík - 78. P. Urban , 89. J. Smrček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Filip Miroslav - JEHLIČKA František, VALIHORA Jaromir.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jan Jedlinský
Tip experta: remíza

Toto utkání bude velmi těsné.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza