J. Cvejn 23.
M. Kozel 48. (p.)
M. Kozel 81.
J. Cvejn 84.
4:2
(1:0)
56. D. Kozák
89. M. Vursta (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2023 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov porazil Hronov i díky hattricku Cvejna


Branky


23. J. Cvejn , 48. M. Kozel (p.) , 81. M. Kozel , 84. J. Cvejn - 56. D. Kozák , 89. M. Vursta (p.)
3

V zápase bohatém na branky bral všechny body Zdelov. Za domácí se třikrát prosadil Jiří Cvejn.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu otevřel parádní ránou Cvejn

V tomto zápase dal Zdelov Hronovu lekci z produktivity. Skóre otevřel ve 23. minutě parádní střelou zpoza vápna Jiří Cvejn. Hronov se tlačil do zakončení a vytvořil si několik brankových příležitostí domácí Zdelov však několikrát podržel dobře chytající Jiří Kozel. V první půli diváci branku neviděli a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí.

V druhé půli diváci viděli ještě 5 branek

Vstup do ruhé plle vyšel opět lépe domácím, když z nařízené penalty překonal Cvejn Swaczynu. Hronov se stále hnal za vyrovnáním a v 56. minutě se ve skrumáži nejlépe zorientoval Daniel Kozák a snížil na 2:1. Poté byli k vidění šance na obou stranách a nakonec a ujala se až to v 81. minutě, kdy na 3:1 zvyšoval Michal Kozel. Hronov hrál dále vabank a v 84. minutě pojistil zdelovskou výhru třetím gólem Jiří Cvejn.

 

Hronov do konce zápasu zvládl už jen korigovat skóre, když se po faulu na Jakuba Kindla kopala penalta a tu následně přoměnil Mykola Vursta.



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Miloš Zeman, trenér: Hrálo se vyrovnané utkání, se spoustou šancí na obou stranách. My jsme své šance proměnili a proto slavíme první tři body. Výsledek je sice pro hostující tým krutý, ale hraje se na góly. Náš tým v rozhodujících momentech podržel svými zákroky výborný Jirka Kozel. Utkání na těžkém terénu odřídila s přehledem trojice rozhodčích.

AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Tlak a brankové příležitosti jsme si vytvářeli po celý zápas. Ani branka z přísně nařízené penalty na začátku druhé půle na 2:0 nás nezlomila. Půlhodinová pasáž od snížení na 2:1 byla z naší strany nejkvalitnější, ale vyrovnání k naší škodě nepřišlo a tak skóroval z brejku soupeř. Výsledek 4:2 je vzhledem k předvedené hře krutý.



Sestavy


FC Zdelov 1963
J. Kozel [-] - K. Vašátko [-] , J. Cvejn [-] , M. Kozel [-] , T. Novák [-] , J. Weisser [-] , M. Neubecker [-] , J. Novotný [-] , A. Forche [-] , M. Horák [-] (6. P. Nedvídek [-] ) , D. Ludvík [-]

AFK Hronov
A. Swaczyna [-] - M. Puraš [-] , J. Kindl [-] , M. Rosokha [-] , I. Pylyp [-] , P. Bryksi [-] (57. L. Klabník [-] ) , M. Vursta [-] , D. Kozák [-] (74. P. Schreiber [-] ) , V. Pohl [-] , M. Lemko [-] (64. Š. Kubeček [-] ) , V. Tichý [-]

ŽK: 40. J. Novotný , 53. M. Neubecker , 80. T. Forejtek , 81. M. Staněk - 17. M. Lemko , 55. I. Pylyp , 55. M. Vursta . ČK: 89. M. Staněk .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zeman Josef - STÁREK Jiří, ŠTANCEL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip experta: remíza

Osobně čekám vyrovnané utkání, ve kterém by zápas mohl skončit těsným výsledkem nebo remízou.

Tip: výhra domácích