4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec si doma vyšlápl na Chlumec


Branky


29. J. Škoda , 30. D. Hlava , 72. M. Srkal , 92. M. Srkal
9

O překvapení posledního podzimního kola se postarali fotbalisté Červeného Kostelce, kteří doma rozstříleli rezervu Chlumce 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě parádní akce Lukáše Hlavy vynesly domácím dvougólový náskok

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté, ale jejich šance většinou končily u vápna domácího týmu. Jako první tak udeřil Červený Kostelec a to hned dvakrát v rychlém sledu. Nejprve ve 28. minutě Hlava pěkným míčem vyslal Vencla, který ho ještě posunul kapitánovi Škodovi a ten ve skluzu dostal míč do sítě. Další branku vstřelili domácí vzápětí po akci Lukáše a Davida Hlavových, Lukáš další parádní průnikovou přihrávkou vyslal Davida a ten s ledovým klidem přehodil Kukala. 

Csaplárova past nezklapla

I v druhé půli stříleli branky pouze domácí. V 72. minutě využil dobré akce Davida Petrů po pravé straně Srkal, když přihrávkou svého spoluhráče nepohrdl a střelou pod víko poslal domácí do třibrankového vedení. Domácí svoje vítězství potvrdili v 92. minutě, kdy aktivní Srkal vypíchl chybnou přihrávku hostů a svůj samostaný únik mazácky zakončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
Petr Garček, trenér: Vítězná podzimní tečka, výkonem jsme rázně ukončili sérii porážek a třech bodů proti chlumecké rezervě, byť dnes asi oslabené, si vážíme. Přes zimu nás čeká spoustu práce, ale loučení s podzimem bude veselé a přeji hráčům, aby si ho užili a načerpali dost sil.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Začátky obou poločasů byly z naši strany aktivní, dobře jsme kombinovali, nebezpeční jsme však byli jen po vápno,zato domácí hráli z hlubokého bloku a čekali na brejky, v každém z nich 2x uspěli a proto odjíždíme zklamaní.Jejich vítězství je však naprosto zasloužené,na těžkém terénu se lépe pohybovali a byli hladovějši po vítězství.Mohu opět pochválit trio rozhodčích.Sezonu jsme sice zakončili prohrou, jsme ale na dobré cestě a je radost s kluky pracovat.Těšíme se na jaro, budeme opět silnější



Sestavy


TJ Červený Kostelec
J. Macek [-] - J. Čejchan [-] (90. Z. Mudroch [-] ) , D. Petrů [-] , J. Škoda [-] (90. D. Veseleňák [-] ) , D. Vencl [-] (72. A. Jasanský [-] ) , L. Hlava [-] , D. Hlava [-] (77. J. Malina [-] ) , M. Srkal [-] , P. Kratěna [-] (90. D. Hála [-] ) , Š. Donát [-] , D. Vejman [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - V. Cholasta [-] (46. V. Kříž [-] ) , P. Staněk [-] , V. Dvořák [-] (70. M. Heger [-] ) , M. Tichý [-] (85. J. Věříš [-] ) , O. Jansa [-] , L. Heger [-] (70. T. Divišek [-] ) , J. Kučera [-] , J. Veselský [-] , P. Pilař [-] (77. D. Hubený [-] ) , L. Pánek [-]

ŽK: 17. D. Hlava , 75. P. Kratěna , 88. J. Čejchan .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Filip Miroslav - VALIHORA Jaromir, URBAN Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:43

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Vojtěch Výborný
Tip experta: výhra hostů

Rezerva Chlumce bude chtít, přezimovat co nejvýše a z Kostelce si odveze vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů