V. Dvořák 49.
P. Pilař 62. (p.)
2:2
(0:0)
48. V. Lihařík
67. J. Ludvík (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov veze z Chlumce bod


Branky


49. V. Dvořák , 62. P. Pilař (p.) - 48. V. Lihařík , 67. J. Ludvík (vl.)
9

Zápas mezi Chlumcem a Rychnovem vítěze nenašel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Chlumce branku nepřinesla

Od prvních minut byli domácí aktivnější a hosty z Rychnova přehrávali. Jejich finální fáze však byla velmi špatná a své šance využít nedokázali. Do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Hosté udeřili hned v úvodu druhé půle

Ve druhé půli diváci na branku příliš dlouho čekat nemuseli, bohužel pro domácí diváky to byli právě hosté, kteří udeřili jako první. Ve 48. minutě Zajíček vypíchl nepřesnou rozehrávku Kukala, předal míč Červinkovi, který přihrávkou přes vápno hledal nabíhajícího Širokého na něj si však kříkl Lihařík, který byl v lepší pozici a střelou na zadní tyč poslal hosty do vedení. Domácí dokázali reagovat bleskově, když hned po rozehře z rychlé akce skóroval hlavou po centru Veselského Dvořák. Domácím se dokonce podařilo otočit skóre na svoji stranu, když v 62. minutě proměnil penaltu kapitán Pilař, rychnovský gólman Tobiška vystihl směr, ale míč mimo tři tyče vyrazit nedokázal. Stějně jako Chlumec, tak i Rychnov dokázal rychle srovnat stav, když si v 65. minutě Ludvík nešťastně srazil do vlastní sítě centr Lihaříka. Další branku diváci už neviděli a oba týmy se tak rozešly po bodu.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: K zisku bodů se dá dojít různými cestami...my chceme bavit diváky ofenzivním fotbalem a soupeře přehrát kvalitou, pohybem a nasazením.Věříme, že na nás budou diváci chodit ve velkém počtu a naši práci ocení.Občas ale do Chlumce přijede tým, který hraje z hlubokého bloku, čeká na brejky a pomáhá si k zisku bodů třeba i nemístnými poznámkami z lavičky.I takové soupeře musíme umět porážet-stačí třeba proměnit více golových šancí nebo pracovat na lepším taktickém a psychologickém nastavení týmu.

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek, předseda klubu: 1. poločas se hrál za absolutní převahy domácích a jen díky jejich nemohoucnosti jsme šli do kabin za příznivého skóre. Na začátku druhé půle jsme domácí šokovali a šli do vedení. Škoda, že jsme hned z rozehrávky inkasovali. V 61. skočil rozhodčí domácímu hráči na špek a skok plavmo odměnil penaltou. Postupem času domácí začali odpadat a nám se dařilo podnikat útoky do unavené obrany. Nejen že jsme vyrovnali, ale dokonce jsme mohli vyhrát. Bod s kvalitním soupeřem však bereme.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - P. Pilař [-] , J. Labík [-] , J. Kučera [-] (81. V. Kříž [-] ) , O. Jansa [-] , V. Cholasta [-] , V. Dvořák [-] , J. Veselský [-] , M. Tichý [-] , P. Staněk [-] , J. Ludvík [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
T. Tobiška [-] - Š. Vacek [-] , J. Kábrt [-] , J. Nosek [-] , J. Kocman [-] - V. Lihařík [-] , D. Veselý [-] , M. Rücker [-] , J. Lukášek [-] (46. M. Červinka [-] ) - R. Zajíček [-] , F. Široký [-] (79. T. Markovič [-] )

ŽK: 67. J. Labík , 75. J. Ludvík , 89. J. Veselský - 30. M. Rücker , 61. J. Kábrt . ČK: 93. J. Labík .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: DOROTÍK Petr - HALEŠ Vladan, KURIC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Vladimír Matula
Tip experta: výhra domácích

Rychnovu se v posledních zápasech příliš nedaří (s výjimkou skvělé výhry nad Solnicí), Chlumec je navíc doma silný.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza