Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška doma rozstřílela Červený Kostelec


Branky


9

Souboj týmů, které v posledních kolech čekaly na výhru zvládla mnohem lépe domácí Dobruška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli pálil ostrými jen Feichtinger

Domácí byli od prvních minut aktivnější a častěji na míči. První branky se dočkali v 18. minutě. Aktivní Doucek vyslal pěknou přihrávkou Feichtingera, který zachoval klidnou hlavu a překonal Macka. Další branku diváci v první půli neviděli. 

Dobruška spustila gólostroj až v druhé půli

I v druhé půli byli domácí aktivnější a v 62. minutě zaslouženě přidali druhou branku, kdy Pago našel pěkným centrem nikým nehlídaného Karala a ten přesnou hlavičkou poslal Dobrušku do dvoubrankového vedení. Skóre narůstalo i nadále, kdy v 72. minutě Světlík vybojoval míč na půli hřiště a duo Čančara Doucek připravili krásnou akci, kterou druhý jmenovaný přesně zakončil. Na konečných 4:0 upravil v 86. minutě skvěle hrající Doucek, který využil dobré práce a krásného pasu Krahulce a s přehledem svoji akci zakončil.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Až na několik málo chyb se nám utkání povedlo. Hráči předvedli aktivní výkon a vytvořili jsme si hodně šancí, kdy jsme mohli skórovat. Opět jsme v koncovce byli neproduktivní a tak nám za stavu 2 : 0 zatrnulo, když šel Hlava sám na brankáře, ale neproměnil. Tak jsme si závěr užili. Dnes se utkání povedlo i mladým hráčům a tak máme další důvod pracovat dál. Mužstvu za výkon děkuji.

TJ Červený Kostelec
Petr Garček, trenér: V Dobrušce jsme chtěli zlomit sérii porážek, ale v utkání jsme naprosto propadli. Domácí hráli celý zápas s chutí a nasazením, ve všech činnostech byli lepší a zaslouženě nás domů poslali se čtyřkou. Výsledkově i herně nám to teď vůbec neladí.



Sestavy


SK Dobruška
F. Effenberk [-] - M. Čančara [-] (88. D. Eimann [-] ) , D. Doucek [-] (88. J. Žahourek [-] ) , L. Světlík [-] (88. J. Komůrka [-] ) , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , P. Feichtinger [-] (90. O. Bílek [-] ) , J. Vávrů [-] , J. Moník [-] (92. K. Krištof [-] ) , V. Karal [-] , L. Prostředník [-]

TJ Červený Kostelec
J. Macek [-] - J. Čejchan [-] , D. Petrů [-] , J. Škoda [-] , D. Vencl [-] (80. Z. Mudroch [-] ) , L. Hlava [-] , D. Hlava [-] , M. Srkal [-] , A. Jasanský [-] (86. D. Veseleňák [-] ) , P. Kratěna [-] (79. J. Lauterbach [-] ) , D. Vejman [-]

ŽK: 61. P. Kratěna , 78. L. Hlava .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šiling Karel - NÝVLT Roman, KAFKA Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Vladimír Matula
Tip experta: remíza

Ačkoliv za mě Dobruška vůbec nemá špatný tým, doma zatím získala jen 3 body. V zápase s Červeným Kostelcem tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích