Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bělohradě padly čtyři branky


Branky


6

Jaroměř poslal do vedení Votrubec. Domácí ale ještě do poločasu dokázali skóre otočit. Poslední slovo však měli hosté a Častvaj v 69. minutě srovnal na konečných 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branka domácí nepoložila

Jako první údeřili hosté. Ve 13. minutě zatáhl po lajně míč Pohořálek a na malém vápně hledal nabíhajícího Prokše, ten se sice neprosadil, ale bohužel pro domácí se míč odrazil přímo k nohám Votrubce, který poslal Jaroměř do vedení. Domácí úvodní branka nepoložila a ve 24. minutě Horáček pěkným lobem našel Wagenknechta, který se dostal za záda Bajera a prostřelil Červenku. Domácím se podařilo ještě do poločasu skóre otočit, když Marek skvělým křižným centrem našel Kiece a ten prudkou střelou na zadní tyč završil na poločasových 2:1.

Jaroměři se povedlo srovnat

Jaroměři se povedlo srovnat zápas v 69. minutě, kdy se míč po ose Gorol-Votrubec dostal k Častvajovi, který se obtočil kolem bránícího hráče a střelou na zadní tyč upravil na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: Do utkání jsme vstoupili dobře, ale jako první vstřelila branku Jaroměř. Z obou stran se hrál dobrý útočný fotbal. Nám se podařilo do poločasu výsledek otočit. Po přestávce to byli hosté, kdo diktoval tempo hry. My jsme se převážně bránili a vyráželi do brejků. Vzhledem k velké útočné síle Jaroměře a průběhu druhého poločasu je pro nás dnes bod cenný.

FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér: Domácí nasadili od úvodních minut zápasu vysoké tempo, a tak se hrál velmi atraktivní fotbal. Ve druhé půli jsme ale plně převzali otěže utkání a hrálo se praktickou pouze na polovině domácích. I přes trvalou herní převahu jsme však vítězný gól nevstřelili. Věřím, že jsme si dnes vybrali střeleckou smůlu a v derby se Skalicí to bude jinak.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Dobřichovský [-] - P. Horáček [-] (46. D. Kulhánek [-] ) , E. Pierce [-] , L. Pour [-] , J. Kracík [-] , J. Kněžourek [-] , J. Wagenknecht [-] (77. J. Odvárko [-] ) , M. Wagenknecht [-] (83. M. Truneček [-] ) , M. Kiec [-] , J. Kluz [-] , V. Marek [-]

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - J. Prokš [-] , A. Pohořálek [-] , M. Exnar [-] , D. Votrubec [-] , J. Bajer [-] (60. Š. Rind [-] ) , J. Bano [-] , R. Gorol [-] , J. Podolník [-] , A. Horák [-] , O. Častvaj [-]

ŽK: 80. M. Wagenknecht , 81. D. Kulhánek - 84. M. Exnar , 84. J. Prokš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šiling Karel - PETRŮ Josef, KAFKA Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 19:34
Michal Švorc

Expert: Marek Pěnička
Tip experta: remíza

Jaroměř to bude mít těžké, Bělohrad využije domácí prostředí a bude brát bod.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 17:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 18:48

Tip: výhra hostů