Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec uštědřil Třebši bůra


Branky


6

Chlumec domácí zápas proti Třebši zvládl na jedničku a svému soupeři nasázel pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli aktivní od prvních minut

První branka zápasu padla již ve 4. minutě, kdy se Kučera prosmýkl mezi dvojicí bránicích hráčů a nechytatelnou střelou do pravé šibenice překonal Heřmana. Druhou branku přidali domácí v 19. minutě, kdy Staněk našel na malém vápně Labíka a ten se nemýlil, na poločasových 3:0 upravil ve 42. minutě Jiří Dítě, kterého centrem z pravé strany našel aktivní Veselský a domácí útočník přesnou hlavičkou dostal míč za Heřmanova záda.

Chlumecký golostroj se nezasekl ani ve druhé půli

Chlumec střílel ostrými i ve druhé půli. V 62. minutě Tichý vybojoval na polovině míč, přesnou přihrávkou našel Veselského, který dalším přesným pasem naservíroval míč Labíkovi, který si ještě pohrál s Heřmanem a zvýšil na 4:0. Na konečných 5:0  upravil v samotném závěru střídající Dvořák.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Za dnešní vystoupení budu pouze chválit-náš tým za skvěle zvládnutý zápas, který jsem si jako trenér z lavičky v klidu vychutnával, soupeřovo mužstvo za snahu hrát kombinační fotbal i za nepřiznívého stavu, naše přísné fanoušky, kteří ocenili jak ofenzivní, tak i defenzivní činnost, rozhodcovské trio, jež vedlo zápas s velkým přehledem a v neposlední řadě výborně připravenou hrací plochu.Překonali jsme hranici 20 bodů, šplháme vzhůru tabulkou, kabina dobře funguje, máme velkou radost.

TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka, vedoucí mužstva: Dnes se nám nedařilo vůbec nic a výprask, který jsme obdrželi je poctivým odrazem dění na hřišti. Domácí nás přehráli ve všech činnostech a není nám moc jasné, proč se pohybují uprostřed tabulky. My musíme rychle zapomenout a dál pracovat.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - J. Veselský [-] , M. Tichý [-] , P. Staněk [-] , P. Pilař [-] (75. J. Vopátek [-] ) , J. Ludvík [-] , J. Labík [-] (67. V. Dvořák [-] ) , J. Kučera [-] (79. F. Jelínek [-] ) , O. Jansa [-] , V. Cholasta [-] , J. Dítě [-] (79. D. Hubený [-] )

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , R. Kuneš [-] , V. Schober [-] , P. Fridrich [-] (46. F. Holík [-] ) , I. Kosyak [-] (57. J. Sobotka [-] ) , M. Palma [-] , D. Hruška [-] , J. Kudrna [-] , M. Cílek [-] (57. V. Kober [-] )

ŽK: 67. J. Labík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLEMENT Martin - KRIEGLER Pavel, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 19:34
Michal Švorc

Expert: Marek Pěnička
Tip experta: výhra domácích

Souboj sousedů v tabulce vyzní lépe pro domácí.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 17:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 18:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 14:02

Tip: výhra domácích