2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Police s Jaroměří se rozhodl až v závěru


Branky


46. D. Votrubec , 82. M. Exnar - 26. D. Camara (p.) , 55. D. Camara , 86. S. Makarenko
9

Zajímavé utkání nabídl souboj mezi Jaroměří a Policí. Hosté dvakrát vedli domácím se ale vždy podařilo srovnat a v závěru jim vystřelil tři body Makarenko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Police přišla o vedení až v závěru první půle

Na první branku diváci čekali do 26. minuty, kdy byl ve vápně sražen Matějka a hlavní rozhodčí Šiling nařídil pokutový kop. K němu se jako tradičně postavil Camara a poslal jaroměřského gólmana Červenku na druhou stranu. Domácím se podařilo srovnat v samotném závěru první půle, kdy centr Bana z levé strany přesnou hlavičkou uklidl za Vlkova záda Votrubec.

Hostům v závěru vystřelil tři body Makarenko

Jako první v druhé půli udeřila opět Police. V 55. minutě se do krásného míče po rohu Havrdy položil Camara a hlavičkou přidal svoji druhou branku v zápase. Domácím se podařilo srovnat v 82. minutě, kdy pěknou akci Gorola s Votrubcem zakončil Exnar. Když už to vypadalo, že se tými rozejdou smírně, tak si v 88. minutě Červenka nešťastně srazil do vlastní sítě střelu Makarenka. Police v závěrečných minutách náskok uhájila a odvezla si s Police všechny tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér: Dnes je potřeba sportovně uznat kvalitu soupeře. Dvakrát jsme dotáhli jednogólové manko. Potřetí už jsme neměli čas ani sílu.

Spartak Police nad Metují
Libor Vacho, trenér: Dnes bylo v Jaroměři sehráno velice atraktivní utkání, které se muselo divákům líbit. V samotném duelu jsme měli více brankových příležitosti, ovšem domácí dvakrát dokázali odpovědět. Přesto jsme nezměrnou vůlí a odhodláním uspět dokázali síť domácích rozvlnit potřetí a vezeme do Police důležité tři body.



Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - Z. Kocourek [-] (46. Š. Rind [-] ) , J. Prokš [-] , A. Pohořálek [-] , M. Exnar [-] , M. Exnar [-] (81. J. Kudrnáč [-] ) , D. Votrubec [-] , J. Bajer [-] , J. Bano [-] , R. Gorol [-] , A. Horák [-]

Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - J. Matějka [-] , M. Routek [-] , O. Spišák [-] (67. S. Makarenko [-] ) , P. Gilian [-] , D. Camara [-] , M. Moravec [-] , I. Lehkobyt [-] , O. Havrda [-] (88. J. Klapkovský [-] ) , J. Minah [-] (67. F. Kalaš [-] ) , P. Topolnytskyi [-] (81. P. Franc [-] )

ŽK: 56. M. Exnar , 66. Š. Rind - 38. O. Havrda , 52. O. Spišák , 93. P. Vlk .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Šiling Karel - ŽÁK Pavel, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza