J. Hartman 74.
A. Horák 81. (vl.)
2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 14:00

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř zvítězila v Chlumci


Branky


74. J. Hartman , 81. A. Horák (vl.) - 15. M. Exnar , 25. D. Votrubec , 41. M. Exnar
11

Velmi zajímavý zápas vidělo 120 diváků, kteří dorazili na utkání domácího Chlumce s Jaroměří. Hosté si díky skvělé první půli odvezli všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům první půle vyšla na jedničku

Jaroměř otevřela skóre v 15. minutě, kdy Ondřej Častvaj našel na zadní tyči Miloše Exnara a ten z úhlu prostřelil Kukala. Ve 25. minutě bylo na hostující střídačce ještě veseleji, po pěkné kombinaci Gorola, Pohořálka a Votrubce poslední jmenovaný střelou k tyči poslal Jaroměř do dvoubrankového vedení. Skvělou první půli hostů korunoval druhou brankou Exnar, který po pěkné průnikovce od Gorola střelou k pravé tyči završil poločasové skóre na 3:0.

Dvě branky Chlumce v druhé půli na body nestačily

Hned ze začátku druhé půle mohlo být s domácími ještě hůře, když na Kukala šel sám Exnar, domácí gólman ale jaroměřskému útočníkovi hattrick nedovolil a dobrým zákrokem svůj tým podržel. Chlumec se začal gólově prosazovat až v poslední čtvrthodině zápasu. V 75. minutě pěknou střelou zpoza vápna snížil na 1:3 Jakub Hartman. V 77. minutě to z přímého kopu zkusil Labík, ale jeho střelu parádním zákrokem vytáhl Červenka. Domácím se podařilo zdramatizovat zápas v 82. minutě, kdy roh propadl až na zadní tyč, kde se ho snažil odvrátit Horák, ale v těžké pozici si ho bohužel pro hosty zrazil do vlastní sítě. V závěru hráli domácí vabank a Jaroměři se otevíraly volné prostory. V 85. minutě opět pláchl Exnar, ale Kukal ho znovu vychytal. Jaroměři se tak podařilo náskok udržet a z Chlumce si odvezla velmi důležité body.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - J. Veselský [-] - V. Dvořák [-] (34. P. Staněk [-] ) , L. Pánek [-] , V. Cholasta [-] (56. V. Kříž [-] ) , J. Ludvík [-] (46. O. Jansa [-] ) , J. Kučera [-] , J. Dítě [-] (56. F. Jelínek [-] ) , M. Tichý [-] , J. Hartman [-] , P. Pilař [-] (34. J. Labík [-] )

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Exnar [-] , R. Gorol [-] (81. T. Sčasný [-] ) , O. Častvaj [-] (56. J. Rezek [-] ) , J. Bano [-] , D. Votrubec [-] , Š. Rind [-] (81. Z. Kocourek [-] ) , A. Pohořálek [-] , J. Prokš [-] , J. Bajer [-] (70. R. Beran [-] ) , A. Horák [-]

ŽK: 35. J. Ludvík , 53. J. Dítě , 55. J. Kučera , 62. J. Veselský - 71. R. Beran , 92. M. Exnar .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Martínek Miroslav - FILIP Miroslav, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jakub Semerák
Tip experta: výhra domácích

Tipuju velmi vyrovnaný zápas, který muže rozhodnout i jediný gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů