3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvoru poslední kola výsledkově nevychází


Branky


73. M. Palma , 86. V. Schober , 93. R. Kuneš
9

Dvoru se po slibném začátku v posledních kolech nedaří. I přes slibný vstup do zápasu nakonec nebodoval ani proti Třebši, ta se naopak připsala druhé vítězství v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří prvních patnáct minut zamkli domácí obranu, gólově se však prosadit nedokázali. Poté se hra postupně vyrovnala a šance si vytvořila i Třebeš, ani ty však nebyly gólové a do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Góly začaly padat až v závěru

Na první branku diváci čekali až do 73. minuty. Ivan Kosyak si pěkně vyměnil míč s Václavem Schoberem, který napřáhl ke střele, tu ještě hostující obrana dokázala odrazit, ovšem pouze na vápno, kde si míč našel Palma a střelou k levé tyči otevřel skóre zápasu. Druhou branku přidali domácí v 86. minutě, kdy Krykorka vyslal na steč Schobera, který přeloboval Matulu. Na konečných 3:0 upravil střídající Kuneš, který úspěšně zakončil průnik do otevřené obrany Dvora.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vladislav Krykorka, vedoucí týmu: Dnes se hrál v Třebši oboustranně útočný a pohledný fotbal. Hosté na nás vlétli a 15 minut do nás bušili. Naštěstí ale bez gólového efektu. Poté jsme hru vyrovnali. Ve druhém poločase jsme si postupně vytvořili i šance, které jsme dokázali z poloviny proměnit v góly. Hostům nebylo přáno. Obrana v čele s Heřmanem čarovala a naopak z brejků jsme trestali. A tak tři velice důležité body zůstávají doma. Celkově za výkon palec nahoru.




Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Fridrich [-] (67. V. Kober [-] ) , J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , V. Schober [-] , P. Fridrich [-] , I. Kosyak [-] (70. R. Kuneš [-] ) , M. Palma [-] , L. Jandík [-] , D. Hruška [-] (67. T. Hendrich [-] ) , J. Kudrna [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem
V. Matula [-] - T. Picha [-] , D. Vitebský [-] , P. Šťastný [-] - M. Hruška [-] (76. F. Horák [-] ) , M. Janata [-] (59. D. Sojka [-] ) , F. Machač [-] - L. Trnka [-] (89. D. Žaba [-] ) , T. Byron [-] (89. L. Limagna [-] ) , L. Mertlík [-] (76. T. Formánek [-] ) - K. Allen [-]

ŽK: 38. M. Krykorka , 71. M. Palma , 91. L. Jandík - 72. F. Machač .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Filip Miroslav - MARTÍNEK Miroslav, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: František Kadavý
Tip experta: výhra domácích

Třebeš potvrdí body z venku a dojde si pro vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů