3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 14:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov se začíná rozjíždět, doma smetl Lázně Bělohrad


Branky


9

Výkony Rychnova si říkají o pozornost, po čtyrech zápasec má 11 bodů a drží se nadostřel vedoucímu Náchodu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov byl od prvních minut aktivní, prosadil se ale až v závěru poločasu

Domácí byli aktivnější od prvních minut a hosty jasně přehrávali na góly si však diváci museli počkat až do poslední desetiminutovky první půle. Skóre zápasu otvřel ve 35. minutě domácí kapitán Jan Kábrt, který se krásně položil do centrovaného míče od Dominika Veselého a bombou pod břevno poslal Rychnov do vedení. Druhou branku přidal tři minuty před odchodem do kabin rychnovský snajpr Zajíček, kterého pěknou průnikovkou našel Lihařík a rychnovský útočník s ledovým klidem překonal Dobřichovského.

Výhru Rychnova pečetil opět Zajíček

Obraz hry se nezměnil ani v druhé půli a Rychnov i nadále byl aktivnější a hosty přehrával. Razítko na vítězství domácích dal v 85. minutě Zajíček, který úspěšně zakončil svůj samostný únik.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek, předseda klubu: Ráz dnešního zápasu určil 1. poločas, ve kterém jsme byli jasně lepší a z několika šancí šli do vedení 2:0. Ani ve 2. poločase skvěle řízená obrana hostům moc nedovolila a v závěru Zajíček pečetil zasloužené vítězství.

SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: Zasloužená výhra domácího mužstva, které bylo dnes jasně lepším týmem a zcela nás přehrálo. Nutno dodat, že my jsme to dnes Rychnovu velmi usnadnili špatným pohybem, množstvím vyhozených míčů a celkově špatnou hrou hlavně v prvním poločase. Domácím tedy gratulujeme a pro nás je to snad ponaučení a hlavně výstraha před dalšími zápasy.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - Š. Vacek [-] , J. Kábrt [-] , J. Nosek [-] , J. Kocman [-] - V. Lihařík [-] , D. Veselý [-] (82. Z. Paleček [-] ) , M. Rücker [-] , M. Červinka [-] (63. J. Lukášek [-] ) - R. Zajíček [-] , T. Markovič [-] (69. F. Široký [-] )

SK Lázně Bělohrad
M. Dobřichovský [-] - T. Nezbeda [-] (56. M. Rychecký [-] ) , D. Kulhánek [-] (46. L. Pour [-] ) , J. Kněžourek [-] (75. L. Nezbeda [-] ) , M. Wagenknecht [-] (86. M. Kracík [-] ) , J. Hrnčíř [-] , J. Kluz [-] , V. Marek [-] , J. Kracík [-] (46. M. Truneček [-] ) , J. Odvárko [-] , E. Pierce [-]

ŽK: 47. M. Rücker , 90. V. Lihařík - 65. E. Pierce .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vítek Pavel - NYMSA Jakub, PROKŮPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Mikuláš Heřman
Tip experta: výhra domácích

Rychnov využije výhodu domácího prostředí a zvítězí.

Tip: výhra domácích