4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 13:30

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice zápas s Libčany zvládla


Branky


8. M. Vítek , 13. D. Motl , 53. J. Krolop , 88. J. Nejman - 34. J. Mokrý , 72. F. Havrda
9

Šest gólů bylo k vidění ve Vamberku, kde Solnice odehrála svůj domácí zápas proti Libčanům. Solnice v zápase vždy vedla, hosům se však podařilo dvakrát dotáhout skóre narozdíl jedné branky. V závěru ale solnickou výhru potvrdil Nejman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Solnice se dvěma góly v úvodu dostala do vedení

Domácí vstoupili do utkání skvěle, když již v 8. minutě našel Tobiška ve vápně Vítka a ten míč protečoval až za záda Tošovského. Poté se osmělili i Libčany, ale gólman Hůlka si s nepříjemnou střelou Mokrého poradil. Druhou branku Solnice přidala o pět minut později, když svůj samostatný průnik proměnil Motl. Hosté do poločasu dokázali pouze snížit, když zaváhání solnické obrany potrestal Mokrý.

Solnice si tři body v druhé půli pohlídala

Úvodní branku druhé půle vstřelila opět Solnice, když míč po rohovém kopu propadl až ke Krolopvi, který střelou pod břevno zvýšil na 3:1. Libčany dokázali opět snížit, když v 71. minutě překvapil Hůlku střelou ze střední vzdálenosti Havrda. Poslední slovo však měla opět Solnice v 82. minutě po pěkném centru Černého upravil na konečných 4:2 Nejman.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Zasloužená výhra. Hosté se snažili, ale na body to nestačilo. Zápas jsme měli pod kontrolou, a kdybychom zlepšili zakončení, mohlo být rozhodnuto o výsledku už do poločasu.

SK Libčany
František Bárta: Soupeři gratulujeme k vítězství. Nás bohužel neopustila nízká efektivita proměňování šancí, jinak bychom asi na bod dosáhli.



Sestavy


SK Solnice
L. Hůlka [-] - J. Nejman [-] , D. Motl [-] , I. Zarnadze [-] (91. P. Vítek [-] ) , M. Jedlička [-] , J. Krolop [-] , J. Jaroš [-] (88. M. Kos [-] ) , M. Ptáček [-] , M. Vítek [-] (77. J. Černý [-] ) , P. Nosek [-] (91. J. Hlavsa [-] ) , O. Tobiška [-] (77. L. Pavlíček [-] )

SK Libčany
M. Tošovský [-] - M. Holubec [-] , M. Hofman [-] , M. Bořke [-] (71. T. Buriánek [-] ) , T. Houdek [-] , J. Semerák [-] , F. Havrda [-] , M. Novotný [-] , P. Čihák [-] , J. Mokrý [-] (82. M. Peš [-] ) , M. Mařas [-]

ŽK: 80. I. Zarnadze - 73. T. Houdek , 80. J. Semerák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Šiling Karel - KURIC Jan, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Mikuláš Heřman
Tip experta: výhra domácích

Solnice úspěšně dobude obranný val z Libčan a vyhraje.

Tip: výhra domácích