R. Gorol 28.
R. Gorol 57. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecký souboj Gorola s Vítkem vítěze nenašel


Branky


28. R. Gorol , 57. R. Gorol (p.) - 43. M. Vítek , 55. M. Vítek
9

Další velmi zajímavé utkání nabídl zápas mezi Jaroměří a Solnicí. Jaroměř jako jeden z mála týmu dokázala Solnici v minulé sezóně porazit. Tentokrát po vyrovnané bitvě brala na domácím hřišti bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly v první půli, uznány však byly jen dva

Od prvních minut se hrál pěkný fotbal ve vysokém tempu. Jako první dostali do sítě míč hosté, ale radost solnických fanoušků překazil zdvižený praporek pomezního. Domácí poprvé zahrozili v 6. minutě, když Gorol střelou na zadní tyč protáhl solnického gólmana Hůlku. První branka padla až ve 28. minutě, Když Adam Horák poslal dlouhý míč za obranu a po nedorozumění mezi gólmanem Hůlkou a solnickými obránci se k míči dostla Miloš Exnar. Jeho střelu ještě Hůlka vyrazil, k odraženému míči se však dostal Gorol, který střelou pod břevnou poslal domácí do vedení.

 

Se Solnicí mohlo být vzápětí ještě hůře, když pěknou kombinaci Jaroměře zakončil Exnar, gól ale pro ofsajdové postavení nebyl uznán. Solnici se podařilo ještě do poločasu srovnat, když ve 42. minutě našel Motl pěkným pasem nabíhajícího Marka Vítka, který překonal Červenku. Další branka v první půli k vidění nebyla.

 

 

Dva góly hned v úvodu

V první půli na regulérní gól museli diváci čekat skoro třicet minut, kdežto druhá půle jim v prvních patnácti minutách nabídla rovnou dvě branky. V 53. minutě poslal David Volf centr na zadní tyč, kde nejvýše vyskočil Marek Vítek a přesnou hlavičkou poslal Solnici do vedení. Jednogólový náskok však hostům nevydržel příliš dlouho, když v 56. minutě srazil Jedlička ve vápně Exnara a kopala se penalta. K ní se postavil Gorol a s přehledem srovnal na 2:2. Za tohoto stavu utkání i skončilo a Solnice s Jaroměří se tak rozešli po bodu.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér: Dnes byl v Růžovce k vidění fotbal, který se od prvních minut musel líbit. Obě mužstva hrála ve vysoké intenzitě, otevřený fotbal přinášel šance na obou stranách. Bod bereme.

SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Zápas se hrál ve vysokém tempu nahoru-dolu a divákům se musel líbit. Škoda našich neproměněných šancí. Mohli jsme odjíždět ještě o trochu spokojenější.



Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - R. Gorol [-] , M. Exnar [-] (74. Š. Rind [-] ) , A. Pohořálek [-] , J. Bano [-] , O. Častvaj [-] (69. J. Prokš [-] ) , D. Votrubec [-] , D. Valášek [-] , J. Bajer [-] , J. Podolník [-] , A. Horák [-]

SK Solnice
L. Hůlka [-] - M. Vítek [-] , L. Pavlíček [-] (77. J. Černý [-] ) , J. Jaroš [-] (90. J. Krolop [-] ) , J. Nejman [-] , D. Motl [-] (90. O. Tobiška [-] ) , I. Zarnadze [-] , D. Volf [-] , M. Jedlička [-] , M. Ptáček [-] , P. Nosek [-]

ŽK: 56. D. Votrubec , 89. D. Valášek - 34. D. Motl , 80. I. Zarnadze .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Nývlt Roman - KIEZLER Vlastislav, PILNÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Tomáš Štětina
Tip experta: výhra hostů

Solnice potvrdí domácí výhru a z Jaroměře si odveze všechny 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů