4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec doma porazil Hořice


Branky


42. J. Dítě , 45. J. Dítě , 68. P. Pilař (p.) , 92. D. Ráliš - 15. J. Sehnoutek , 57. M. Frýda
11

I přes úmorné vedro nabídl zápas Chlumce s Hořicemi zajímavou podívanou, kdy padlo šest branek. Tři body po výhře 4:2 nakonec bral domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořice poslal do vedení Sehnoutek

Jako první udeřili hosté. Rohový kop Hátle patičkou prodloužil na zadní tyč, kde prostor zavíral Jakub Sehnoutek a přesnou hlavičkou poslal hosty do vedení. Domácím se podařilo ještě do poločasu otočit skóre díky dvěma brankám Jiřího Dítěte. Ten nejprve po rohovém kopu ve 42. minutě vyrovnal na 1:1 a poté v nastavení po pěkném centru Hartmana hlavičkou otočil skóre.

I druhá půle nabídla tři branky

Hořice se nevzdaly a v 55. minutě využil Pilařova zaváhání střídající Frýda, který v samostatném úniku překonal Kukala. Poslední slovo však měli domácí. V 68. minutě domácí kapitán Pilař napravil své předchozí zaváhání, když proměnil nařízenou penaltu. Na konečných 4:2 upravil v závěru David Rališ, kterému míč před prázdnou branku naservíroval střídající Václav Dvořák. 



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Typické utkání s Hořicemi, vzdorovitý a dobře bránící tým nám tradičně po našem tlaku v úvodech poločasů vstřelil branku a na vítězství jsme se obrovsky nadřeli. Hra byla z naší strany sice neurovnaná, neproměnili jsme velké množství šancí a hodně jsme kazili rozehrávku, ale s ohledem na dva úplné nováčky v sestavě, úmorné vedro a velký tlak na výsledek jsme s výhrou spokojeni. Rozjíždíme se v sezoně pomaleji, ale kluci pracují v tréninku dobře a další zápasy nám určitě vyjdou lépe i herně.

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra, předseda: Tentokráte i přes prohru nutno chválit. Hráči, kteří v úmorném vedru dali přednost fotbalu před jiným zápas odbojovali a k zisku bodu opravdu moc nechybělo. Škoda, že utkání rozhodla penalta, o které ať si každý udělá úsudek sám. Domácí byli sice lepší v držení míče a vypracovali si převahu, ale dorostenec Kubín v brance předvedl výborný výkon. V poslední minutě se potvrdilo nedáš - dostaneš a tak je výsledek pro naší hodně okleštěnou sestavu velmi krutý.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - V. Cholasta [-] (68. L. Heger [-] ) , J. Ludvík [-] , J. Veselský [-] (85. O. Jansa [-] ) , J. Dítě [-] (68. V. Dvořák [-] ) , M. Hrubý [-] (46. F. Jelínek [-] ) , P. Staněk [-] , J. Hartman [-] , D. Ráliš [-] , P. Pilař [-] (80. J. Vopátek [-] ) , L. Pánek [-]

TJ Jiskra Hořice
K. Kubín [-] - J. Sehnoutek [-] (76. A. Vávra [-] ) , J. Černý [-] , Š. Podsadlo [-] , O. Pácalt [-] (46. M. Frýda [-] ) , P. Hátle [-] (66. J. Havrda [-] ) , D. Palm [-] , P. Palm [-] , J. Rozsévač [-] , M. Havelka [-] , M. Bango [-]

ŽK: 78. P. Pilař , 89. J. Hartman - 60. J. Rozsévač , 69. P. Palm , 72. J. Černý , 72. M. Frýda .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: ŽÁK Pavel - PILNÝ Marek, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Ladislav Kukal
Tip experta: výhra domácích

Po prohraném zápase ve Dvoře Králové budeme chtít doma naplno bodovat. Určitě nás nečeká vůbec jednoduché utkání, ale věřím ve výhru 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích