2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr zvládl i zápas s Chlumcem


Branky


14. D. Sojka , 71. L. Trnka
9

Exdivizní dvůr si po Dobrušce poradil i doma s Chlumcem a jako jediný tým je po dvou kolech stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půl se rozdávali hlavně žluté karty

Jako první udeřili domácí, když přetaženým centrem na zadní tyč našel Patrik Šťastný Dominika Sojku, který hlavou překonal Kukala. Další rána pro hosty přišla vzápětí, když ze hřiště musel odstoupit Vojtěch Cholasta. Chlumec se snažil o vyrovnání, ale pozorná obrana Dvora hosty do vyložené šance nepustila a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí, hrál se velmi důrazný fotbal o čemž svědčí i sedm žlutých karet již v první půli.

Vítězství Dvora pojistil Trnka

V druhé půli diváci viděli také jedinou branku a opět ji vstřelili domácí, když Lukáš Trnka využil chybné hlavičky hostujícího obránce a přízemní střelou z hranice pokutového kopu nedal Kukalovi šanci. Domácí tento stav udrželi do závěrečného hvizdu rozhodčího a mohli se tak radovat z druhé výhry.



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem
Zbyněk Dujsík, trenér: Věděli jsme, že je soupeř silný v útočné fázi, na což jsme se připravovali a musím tým pochválit, jelikož jsme hosty nepustili do jediné vážnější příležitosti. Sami jsme naopak své šance využili a podle mého názoru bereme tři body zcela po zásluze. Chvílemi bylo utkání zbytečně nervózní. Po druhé brance jsme si ale vítězství pohlídali a potěšili tak diváky, kteří nám ve slušném počtu vytvořili skvělou atmosféru.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Dnes jsme soupeři vytvořili v každé půli hrubou individuální chybou šanci, kterou proměnil, poté pozorně bránil a důraznou hrou spojenou s rozkouskováním nás do ničeho nepustil.Náš výkon měl požadované parametry pouze v jednotkách minut.Pozitivem je získání i takových zkušeností pro naše mladíky a dohrání utkání v plném počtu.Jsme rádi, že máme tento výjezd za sebou, soupeři gratulujeme,ale do Dvora Králové nad Labem budeme ráději jezdit na Safari.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
A. Šenfeldr [-] - T. Picha [-] , D. Sojka [-] - M. Hruška [-] , D. Žaba [-] (50. L. Mertlík [-] ) , M. Janata [-] (83. F. Horák [-] ) , P. Šťastný [-] - F. Machač [-] , D. Vitebský [-] , L. Trnka [-] (89. O. Hynek [-] ) - T. Formánek [-] (89. R. Suk [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - J. Hartman [-] (82. T. Divišek [-] ) , V. Dvořák [-] (54. J. Dítě [-] ) , J. Ludvík [-] , P. Staněk [-] , P. Pilař [-] , J. Veselský [-] , L. Heger [-] , F. Jelínek [-] , L. Pánek [-] , V. Cholasta [-] (14. O. Jansa [-] )

ŽK: 34. D. Žaba , 40. D. Vitebský , 43. M. Hruška , 43. P. Šťastný - 36. O. Jansa , 40. J. Veselský , 43. J. Ludvík , 62. F. Jelínek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Horský Leonard - NYMSA Jakub, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Ondřej Častvaj
Tip experta: výhra hostů

Chlumec je nepříjemný soupeř a ve Dvoře překvapí a odveze si všechny tři body.

Tip: výhra domácích