1:3
(0:2)
13. J. Šiman
19. P. Braun (p.)
80. P. Braun
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor nezvládl svůj boj na domácí půdě: Body bral Chotěšov


Branky


78. K. Doleček - 13. J. Šiman , 19. P. Braun (p.) , 80. P. Braun
12

První půle přinesla hostujícímu celku dostatečný náskok na to, aby si zajistil zisk cenných tří bodů. Bor před svými fanoušky nedokázal udržet Chotěšov na uzdě, a připsal tak na své konto porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v náskoku již z úvodu

Chotěšov se dostal do vedení již ve třinácté minutě, kdy se do vedení dostal zásluhou Jana Šimana, jehož střela tak poprvé poměrně znepokojila domácí osazenstvo. V první půli jsme se dočkali ještě jedné branky, která na sebe nenechala dlouho čekat od úspěšného pokusu Šimana. V devatenácté minutě po proměněné penaltě navýšil náskok Chotěšova Pavel Braun.


Hosté tak do šaten odcházeli s poměrně pohodlným náskokem dvou branek.

Druhá půle vyrovnaná, výsledek beze změn

Jakkoli domácí dokázali pohrozit několika zajímavými akcemi, dokázal využít jen jednu, která ale, byť jen na chvilku, dokázala utkání poměrně zdramatizovat.


V sedmaosmdesáté minutě snížil Karel Doleček, a utkání se tak na dvě minuty zdramatizovalo. V osmdesáté minutě se ale znovu prosadil Pavel Braun, který tak definitivně uzavřel celé utkání.



Sestavy


TJ Sokol Bor
K. Petrželka [-] - D. Martinec [-] (62. J. Burda [-] ) , Y. Pachov [-] , M. Michl [-] , T. Janků [-] , J. Stránský [-] , D. Liška [-] (52. K. Doleček [-] ) , P. Houda [-] , J. Boško [-] , O. Mikulanda [-] , J. Maczko [-]

TJ Chotěšov
M. Vacek [-] - M. Brabec [-] (65. R. Merhaut [-] ) , P. Milička [-] (17. A. Štökl [-] ) , T. Vacek [-] - A. Kavka [-] , D. Křen [-] , P. Braun [-] , J. Multrus [-] , V. Bednář [-] , J. Zahoř [-] - J. Šiman [-]

ŽK: 28. J. Zahoř .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Šlauf Jiří - HÁLEK Pavol, MATOUŠEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Pavel Váchal
Tip experta: výhra hostů

Ve Třetím utkání věřím jednoznačně hostům z Chotěšova, kteří bohužel nepostoupili do A třídy v baráži přes klatovské Luby. Domácí Bor bude podle mě bojovat o záchranu a tohle není utkání, kde by měli domácí získat body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích