Drama ve Stráži! Domácí brali body díky posledních chvilkám utkání


Branky


13

Sezónu v B třídě zahájili velmi dobře také fotbalisté Sokolu Stráže, který na domácí půdě přivítal B tým Koloveče. Ačkoliv po úvodní půli vypadalo utkání poměrně jednoznačně, sledovali jsme nakonec velmi dramatické utkání, které přineslo rozuzlení až v posledních minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli první půli

Od úvodu aktivní domácí dokázali svého soupeře zatlačit, a zcela tak kontrolovat hru prvních 45 minut, čemuž také odpovídal stav prvního poločasu. Ten domácí ovládli 2:0 po tom, co se ve dvaadvacáté minutě prosadil Karel Pták, na kterého navázal v sedmatřicáté minutě Daniel Černý.


Sto dvacet diváků tak sledovalo velmi dobře zvládnutou první půli ze strany domácí Stráže, která do šaten odcházela s pohodlným náskokem. V tu chvíli ještě nikdo netušil, jaké drama se kolem tohoto utkání strhne

Velký návrat Koloveče

Hosté druhé půle vlétli jako vyměnění, a nezastavilo je ani dohrávání v deseti po červené kartě, kterou si v poslední minutě první půle vykoledoval Řezníček. Ve 47. minutě jsme se dočkali prvního snížení po výborné trefě Pavla Vachtla, který tak navrátil hostům naději na zisk bodů.


Na tento úspěch navázal vyrovnávací brankou tři minuty před koncem utkání Tomáš Homolka, a rázem bylo vyrovnáno. Od té doby to vypadalo, jako jednoznačně remízové utkání, nicméně to byli právě domácí, kteří pro své fanoušky připravili učiněné peklo v pekle.


Devadesátá minuta a dvě branky Daniela Černého v jedné minutě! Tento naprosto fenomenální výkon nakonec přinesl zásadní zvrat v průběhu utkání, a domácím navrátil náskok dvou branek. Po odpískání konce tak platil stav 4:2.


Celé utkání se neslo ve velmi zajímavém duchu s fenomenálním závěrem, který si pro nás připravil právě Daniel Černý- střelec tří branek, z nichž ty dvě poslední byly zkrátka fotbalovým zázrakem.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: KAISER Daniel - DUŠEK Václav, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Lukáš Sekereš
Tip experta: remíza

Nevím jak na tom oba týmy jsou, ale myslím si že souboj nováčků skončí smírně.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů