Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 15:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úvodní radost pro Mrákov! Na nepřátelské půdě nadělili domácím bůra


Branky


49. M. Čipera , 55. O. Vasylchuk - 19. P. Váchal , 26. P. Váchal , 40. R. Szabó , 65. J. Čácha , 84. V. Švajner (p.)
13

Mrákov odstartoval letošní ročník B třídy naprosto raketově. Na půdě Klenčí pod Čerchovem jsme měli možnost sledovat velmi zajímavou fotbalovou bitvu, která přinesla velmi příjemný výsledek pro nezaujatého diváka, případně fanouška Mrákova. Pro domácí Klenčí to ale byla spíše nefalšovaná noční můra na rozpáleném hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky do půle, a domácí v problémech

Hned z úvodních minut prvního utkání sezóny ukázali svou sílu právě hosté, kteří nekompromisně diktovali tempo hry. První branku oplakávala necelá stovka domácích diváků v devatenácté minutě, kdy hosty posunul do vedení Pavel Váchal.


Ten samý hráč upravil i na rozdíl dvou branek. Svou trefou v šestadvacáté minutě posunul hosty na poměrně pohodový náskok, který pro zisk prvních bodů vypadal velmi slibně. Hosté pokračovali ve velmi dobře organizované hře, která do konce první půle snesla své ovoce ještě jednou. Čtyřicátá minuta a branka Rostislava Szabó.


Těsně před koncem první půle se domácím přecijen podařilo snížit zásluhou Michala Čipery, který svou brankou do šatny korigoval domácí utrpení z úvodních minut.

V druhé půli bez překvapení

Napětí by se ale bezesporu našlo. V pětapadesáté minutě domácí našli své ztracené tempo, a na rozdíl jediné branky snížil Oleksandr Vasylchuk. Z pohledu domácích to ale byla poslední známka odporu.


Hosté se dostali znovu do ráže díky velmi dobře zvládnutému rohovému kopu, na jehož konci stál v pořadí čtvrtý střelec Mrákova- Jan Čácha. Na konečný stav 2:5 upravil v samotném závěru utkání Vojtěch Švajner, který nadělil domácímu týmu bůra.


Díky tomuto úctyhodnému výkonu drží po prvním kole Mrákov první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mrákov
Pavel Váchal: K zápasu jsme přistoupili zodpovědně již od první minuty, protože jsme věděli, že za Klenčí hrají zahraniční hráči z Ukrajiny, kteří mají zkušenosti z tamních lig a z jarního zápasu v Mrákově jsme jim měli co vracet.. Během prvních 5 minut to mohlo být 2:0 a nebylo se o čem bavit..ale jak to bývá s naší koncovkou, zejména mojí, trápili jsme se v zakončení. Po 20 minutách mi to tam konečně spadlo a pak už jsme vedení v zápase nepustili. Dostali jsme sice zbytečný gól do šatny na 3:1 ale v druhém poločase jsme si to i přes lehké nervy pohlídali, a vrátili jsme Klenčí tak porážku z jara a zahájili jsme sezónu nejlépe, jak jsme mohli ! Tým si dobře sedl i když přípravné zápasy nebyly žádná hitparáda. Máme v soutěži jeden z nejmladších týmů, i si myslím že s věkovým průměrem nejmladší a k tomu kromě 2 hráčů v týmu samé odchovance z Mrákova. Fanouškům i sobě chceme dělat radost celou sezónu, a držet se na špici soutěže. Co se týče soupeře tak hrozil z nakopávaných balonů za obranu, ale k zápasu jsme přistoupili s jasnými pokyny trenéra a soupeř se tak do šancí téměř nedostával. Ale není čas slavit, v příštím kole máme doma nepříjemné Krchleby a musíme potvrdit 3 body na domácím hřišti …



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
P. Cherchuk [-] - D. Vozian [-] (46. V. Krokhmal [-] ) , D. Hrinenko [-] , R. Kulík [-] , A. Lytvynovskyi [-] (85. F. Smazal [-] ) , M. Čipera [-] , M. Antoš [-] , I. Vyichuk [-] (46. V. Čech [-] ) , O. Vasylchuk [-] , J. Řezníček [-] (72. T. Čipera [-] ) , V. Nykoliuk [-]

TJ Sokol Mrákov
J. Kupilík [-] - J. Čácha [-] , V. Duffek [-] , P. Vondraš [-] - R. Szabó [-] , T. Skácel [-] , V. Krch [-] , V. Švajner [-] , M. Váchal [-] , A. Karas [-] - P. Váchal [-] (87. V. Michálek [-] )

ŽK: 11. P. Váchal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dušek Václav - KAISER Daniel, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Lukáš Sekereš
Tip experta: remíza

V Chodském derby očekávám bojovný zápas, které vítěze nepozná.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích