Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšovský Týn vyloupil Tlumačov, hattrickem rozhodl Dibrivnyi


28

Horšovský Týn pomalu ale jistě šplhá na přední příčky. Zaváhal sice v Sušici, jinak je ale 100%. Nic na tom změnil ani zápas v Tlumačově, který Horšovský Týn zvládl výsledkem 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe hráči hostů z Horšovského Týna, kteří měli několik šancí. Ve všech ale domácí Start podržel dobrými zákroky brankář Pejsar. Šance tedy zůstaly nevyužité, a tak byl zápas stále otevřený. Toho si byli vědomi domácí, kteří po přečkání počátečního tlaku také vystrčili růžky. Také jejich šance se ale neuchytili, a tak dlouho držel stav 0:0. Do poločasu se ale přeci jen skóre měnilo. Havlíček našel na zadní tyči Mykolu Dibrivnyie, který poslal hosty na horké půdě před poločasem do vedení. 

 

Hostům přidala vstřelená branka do šatny klid na kopačky a chtěli přidat další gól. To se sice povedlo, přišel ale až v 66. minutě a to znovu z kopačky Mykoly Dibrivnyie. Stejný hráč se trefil i o tři minuty později, čímž zaprvé zařídil hostům třígólové vedení, ale také samozřejmě svůj hattrick. Dvacet minut před koncem tak bylo de facto rozhodnuto a domácí se nikam netlačili. Horšovský Týn si závěr utkání pohlídal, přidal čtvrtý gól, o který se postaral Jan Havlíček, a tak hosté zvítězili 4:0.



Ohlasy k zápasu



FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, brankář: Do zápasu jsme vstoupili celkem dobře a aktivně, bohužel jsme nepromenili šance, které jsme v úvodu měli, Tlumačov podržel jejich zkušený brankář. Po zhruba 25 minutách naše aktivita opadla a soupeř několikrát také zahrozil, ani on ale svoje šance neproměnil. Nakonec jsme se ale těsně před poločasem prosadili, když Havlíček našel na zadní tyči Dybrivnyie. Branka nás trošku uklidnila a do druhého poločasu jsme šli s tím, že chceme přidat další branku a držet míč na kopačkách. Dva slepené góly se nám povedli v 66. a 69. minutě, při kterých vždy Dybrivnyi číhal na zadní tyči. Po těchto brankách už se zápas defacto dohrával, na souttpeři bylo znát, že už se nikam nepožene a my jsme si dobrou organizací hry skóre pohlídali. V nastaveném čase se ještě trefil krásně Havlíček, když přeloboval brankáře. Tři body máme zaslouženě, teď se připravujeme na další utkání.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - P. Koza [-] (60. O. Pomothy [-] ) , R. Šindelář [-] , M. Schneider [-] , . Tran [-] (72. J. Korelus [-] ) , V. Kašpar [-] , J. Pfeifer [-] , T. Šindelář [-] (87. V. Kopecký [-] ) , T. Frček [-] , O. Sladký [-] , F. Šinál [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
O. Chrž [-] - J. Havlíček [-] , J. Malý [-] , J. Černík [-] , D. Slapnička [-] , J. Čižikov [-] , M. Dibrivnyi [-] (75. M. Falout [-] ) , M. Mašek [-] (46. T. Novák [-] ) , O. Sloup [-] , A. Slinkin [-] , Y. Kokhan [-]

ŽK: 57. P. Koza , 88. J. Pfeifer .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠIMEK František - NESVADBA Karel, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra hostů

Čeká nás těžké, soubojové utkání a samozřejmě nám věřím, že si tři body odvezeme k nám do Tejna!!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů