4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 11:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran v Záblatí přehrál Chelčice


Branky


25. V. Cais , 38. K. Wagner , 58. V. Cais , 63. T. Balica - 87. J. Křenek
23

Tatranské béčko si před sezonou mohlo pochvalovat větší základnu, než v loňské sezoně. Vedení tak pomýšlí na jednoznačně vyšší příčky a první překážkou byly Chelčice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kombinace není všechno

Herně bylo utkání od obou stran velice vyrovnané, jen hrál důležitou roli rozdíl v zakončení. Zatímco Chelčice měly výbornou kombinaci, tak nemohly vymyslet dobrou finální přihrávku a poslední třetina hřiště pro ně byla zakletá. Na druhou stranu Tatran spoléhal na rychlonohou posilu z Husince, Václava Caise, který svoje kvality poprvé předvedl ve 25. minutě. Na jeho branku ještě do konce poločasu dokázal navázat Wagner a Mladý tým Tatranu tak vedl po poločase 2-0.

Pokud ve druhé půli chtěly Chelčice ještě zabojovat o body, tak definitivní rána přišla těsně před hodinou odehrané hry. Cais totiž podruhé v zápase prokázal svojí rychlost, utekl obraně a zvýšil na 3-0. Chelčice tato branka zlomila a další přesná trefa Tatranu za sedm minut od Balici už značila na světelné tabuli skóre 4-0. Nakonec ale i domácí přišli o čisté konto, když se za hosty tři minuty před koncem prosadil kapitán Jaroslav Křenek. Jeho branka ale nic neměnila na tom, že Tatran si připsal první vítězství v sezoně za výsledku 4-1.



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice B
Petr Břicháček - trenér: Hráli jsme dobře, kluci plnili vše co jsme si řekli, navíc se náš mladý tým velice dobře adaptoval a úmorné vedro a soupeř už neměl síly s utkáním cokoliv udělat.

FK Chelčice
Jaroslav Křenek - kapitán: Prachatice nám daly lekci z produktivity. My se snažili kombinačně, ale chyběla nám finálovka. Tatran těžil z rychlých brejků a hlavně dokázal skórovat. Nás teď čekají Stachy, tak snad nějaké body přijdou tam.



Sestavy


FK Tatran Prachatice B
J. Prihara [-] - T. Balica [-] , F. Toušek [-] (72. D. Kukačka [-] ) , K. Wagner [-] , T. Kovář [-] , F. Kolda [-] , J. Hrbek [-] (53. A. Vlk [-] ) , M. Gramblička [-] , V. Cais [-] (65. A. Břicháček [-] ) , M. Trost [-] , P. Brom [-]

FK Chelčice
P. Dušek [-] - J. Turek [-] , M. Švec [-] , M. Machnyk [-] (63. T. Tlapa [-] ) , J. Křenek [-] , T. Kouba [-] (79. P. Valenta [-] ) , T. Koberna [-] (63. M. Kiš [-] ) , J. Chalupský [-] (29. F. Čížek [-] ) , J. Hajný [-] , H. Buzhdyhan [-] (79. P. Sheba [-] ) , P. Celý [-]

ŽK: 32. M. Gramblička , 75. M. Trost - 45. P. Celý , 57. F. Čížek , 61. J. Turek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ťupa Michal - ČERNÝ Jan, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Václav Chvosta
Tip experta: výhra hostů

Tady očekávám vyrovnaný zápas. Nakonec ale zvítězí zkušenost Chelčic nad mladým týmem Tatranu. 2-3

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Rezerva Prachatic bude v Záblatí povinna sbírat body a Chelčické v nedělním dopledni porazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů