M. Cimerhanzl 75. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 10:15

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna ztratila s Planou. Před penaltou byl ofsajd, myslí si hosté


Branky


75. M. Cimerhanzl (p.) - 66. L. Konečný
31

Planá podruhé nastoupila v azylu na hřišti Kamenného Újezda a s favoritem dokázala vydolovat bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I. poločas

Na hřiště v Kamenném Újezdu, kde Planá u ČB dočasně hraje svá mistrovská utkání přijela hosty ze Zlaté Koruny opět podpořit početná skupina fanoušků a zpočátku utkání sledovali opatrnou hru obou mužstev s minimem šancí. První větší příležitost zápasu si připsali hosté v 18. minutě, kdy Voráček střelou z vápna protáhl Hotového v brance domácích. O chvíli později to byl opět Voráček, který byl sice sám před brankářem a z těžké pozice však nedokázal přesně zakončit. V této fázi zápasu a prakticky po celé jeho trvání se hráči Zlaté Koruny prezentovali spíše kombinační přízemní hrou, zatímco domácí se více spoléhali na dlouhé nákopy dopředu a standardní situace hlavně v podobě rohových kopů, kde se projevila jejich výšková převaha. A po nich přišly i šance. Ve 30. minutě rohový kop domácích z pravé strany zakončoval z dobré pozice hlavou k tyči Šejvar. Trnka v brance hostů však předvedl parádní zákrok a míč vyrazil. Obdobná situace přišla o dvě minuty později. Opět roh z pravé strany stačil Trnka pouze přizvednout ke Svobodovi, ten však napálil tvrdou střelou pouze tyč branky hostů. Do třetice přišla šance domácích ve 40. minutě. Janák unikl po pravé straně, přihrál na vápno do dobré pozice Pajerskému, jeho střela podél celé branky však skončila v zámezí. Hosté kontrovali těsně před pauzou, když po spolupráci s Beránkem pálil prudce Šebelka těsně vedle.

 

II. poločas

Ve druhém poločase se většinou hrálo na polovině domácích a první střelu na jejich bránu vyslal ve 47. minutě Sláma, avšak jeho střela mezi tyče nevešla. Vedoucí branky zápasu a asi zaslouženě se dočkali hosté v 66. minutě. Šebelka našel pěknou průnikovou nahrávkou ve vápně Konečného a ten střelou po zemi podél brankáře Hotového otevřel skóre 0:1. Po obdržené brance přešli domácí na taktiku dlouhých nakopávaných míčů dopředu a po jednom takovém unikl po pravé straně jeden z domácích hráčů a po souboji s Kroneislem ve vápně upadl a hlavní rozhodčí na popud pomezního nařídil proti hostům pokutový kop, který s přehledem proměnil Cimerhanzl na 1:1. Po této akci domácích se hosté hodně zlobili na pomezního rozhodčího, který pustil jasné postavení mimo hru, po kterém pak následovala již zmiňovaná penalta. Poté se obě mužstva snažila strhnout vedení na svou stranu. Nikomu se to však nepovedlo a tak se body dělily.

 

AUTOR: PAVEL ĎURIŠ



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (trenér): Jsem rád, že jsme dokázali utkání dotáhnout k bodovému zisku a natáhli tak šňůru bez porážky na šest zápasů. Utkání mělo myslím velkou kvalitu a bylo vidět, že na obou stranách nastoupili hráči se zkušenostmi z vyšších soutěží. Ze soupeře jsme ale měli v určitých fázích možná až přílišný respekt. Přesto si myslím, že na gólové šance jsme na tom byli o něco lépe, Zlatka měla ale asi větší držení míče. My jsme dostali gól, u kterého jsme měli velkou smůlu, kdy se 2x odrazil hráčům Zlatky přímo pod nohy. My jsem vyrovnali z penalty a konec utkání se dohrával tak, že oba týmy chtěly misku vah převrátit na svou stranu. Zlatka byla zatím jednoznačně nejfotbalovějším týmem, proti kterému jsme v této sezóně nastoupili. V tabulce se posouváme stále výš, tak z toho máme radost! V utkání bylo hodně kvalitních výkonů, zachytali dobře oba brankáři, od nás pak zahráli dobře oba stopeři, Svoby, Kořen a střídající Cardič. U hostů byli nejvýraznější Šeba, Fanda Persán a Bery.

SK Zlatá Koruna
Václav Beránek (hráč): Takový typ zápasu se těžko hodnotí. Byli jsme lepším týmem, lépe jsme kombinovali a vytvářeli si šance. Planou jsme do šance pustili jednou, kdy P.Svoboda z úhlu nastřelil v prvním poločase tyč a to bylo z domácí strany za celý zápas vše. Druhou příležitost domácí dostali v momentě, kdy pomezní rozhodčí pan Kříž ml. na své straně neviděl víc než metrový ofsajd a následně zaznamenal jemný kontakt ve vápně a následně razantně upozornil hlavního rozhodčího na penaltu. Škoda, že jsme zápas nedotáhli do vítězného konce, ale každý bod se počítá, obzvlášť v Plané, odkud se body lehce vozit nebudou. Opět musím poděkovat našim fanouškům, kteří nám dělají na venkovních zápasech doslova domácí prostředí.



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - O. Jánošík [-] (46. J. Carda [-] ) , K. Šejvar [-] , D. Kořínek [-] , L. Pešek [-] , L. Janák [-] (75. T. Plojhar [-] ) , L. Kitzler [-] (31. P. Pajerský [-] ) , P. Svoboda [-] , O. Hotový [-] , M. Cimerhanzl [-] , J. Lacko [-]

SK Zlatá Koruna
M. Trnka [-] - J. Wagner [-] (7. M. Rytíř [-] ) , M. Kroupa [-] (84. M. Král [-] ) , V. Beránek [-] (88. L. Matúš [-] ) - L. Voráček [-] , F. Persán [-] , M. Kroneisl [-] , J. Sláma [-] , M. Kollár [-] - J. Šebelka [-] , L. Konečný [-] -

ŽK: 60. L. Pešek , 88. P. Pajerský , 91. J. Carda , 92. K. Šejvar - 75. F. Persán , 87. V. Beránek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - KŘÍŽ Karel, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 18:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 13:42

Tip experta: remíza

Tady je to oříšek, Planá se u nás ukázala o víkendu a předvedla velice vyspělý taktický výkon, Zlatá Koruna je jedním z nejfotbalovějších týmů soutěže, tipuju remízu.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 08:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 20:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:39

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 15:28
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

11. 10. 2023 11:18
výhra hostů
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 10:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 05:53
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 20:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:24

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:49

Tip: výhra domácích

Planá byť nyní hraje v azylu v Kamenném Újezdu, jde tabulkou vzhůru a vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 07:26

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 02:25

Tip: výhra hostů