0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O překvapení kola se postaral Kamenný Újezd. Loupil ve Čkyni


Branky


32

94 procent tipérů věřilo, že Čkyně doma nezaváhá. Ale šeredně se spletli, Kameňák ukončil sérii šesti porážek a vymazal nulu na svém kontě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Jsem zklamaný. Především z předvedené hry. Fotbal v chůzi nemá šanci na jakékoliv úrovni. Bohužel to jsme předvedli tentokrát a Kameňák zcela zaslouženě bere 3 body. My jsme sice mohli vést 3:0, ale šance Fiedlera, Bujoka a střely Mikeše ale golem neskončily. A jelikož jsme tentokrat nestíhali neúnavným útočníkům hostů -jak rychlostně tak soubojově, tak přišel trest, když dorazili natřikrát míč v 41.min. V druhé půli jsme navázali na první a herně fotbal trpěl. Nedokázali jsme vůbec kombinovat a jen nakopávali do šestnáctky navíc nepřesně nebo bez absolutního důrazu . Jen jsme kolem hostů cupitali. Vsude jsme propadávali soubojově a někdy jsme se ani soubojů raději nezúčastnili a pak jen faulovali. Druhý gól jsme si dali sami, když v 57. min Ondra Červený chtěl nahrát asi stoperovi, který tam ale nebyl a hosté trestali 0:2. Pak už to byla od nás fotbalová křeč a s chutí bojující hosté nám nic nedovolili. Bohužel takový vykon se nesmí opakovat. My teď musime zřejmě trošku potrénovat, neboť účast na trénincích teď nebyla ideální a bylo to velmi velmi vidět. Pokud bych měl někoho pochvalit teď, tak Pepu Krále a tentokrat i Michala Mikeše. Gratuluji soupeři k prvním bodům a zaslouženě. Děkujeme našim fanouškům za neúnavné povzbuzování a doufám, že příště už předvedeme zase výkon na úrovni. Přeji všem krásný pracovní týden a nám sílu a větší úsilí do fotbalu než dnes.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Špát (hráč): Skvělý disciplinovaný výkon a povedly se i změny v sestavě. Jak už to ve Čkyní bývá zvykem, zápas byl především o bojovnosti. V té jsme se domácím vyrovnali a každý si plnil do puntíku, co měl. Dost lidí jsme výsledkem asi zaskočili, ale výhra to byla zasloužená. Defenzíva v čele s brankářem fungovala parádně a dopředu jsme byli nebezpeční a nepříjemní. Takový povedený zápas jsme potřebovali. Další víkend v Hrdějovicích tyhle body hodláme potvrdit.



Sestavy


SK Čkyně
P. Drnek [-] - J. Král [-] , G. Bujok [-] , J. Fiedler [-] , J. Pešl [-] (61. M. Miklas [-] ) , M. Mikeš [-] , M. Chalupa [-] , L. Chalupa [-] , O. Červený [-] (76. M. Schettini [-] ) , V. Turek [-] , D. Chvál [-] (46. S. Schettini [-] )

TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Bílý [-] - R. Soukup [-] (85. P. Petkov [-] ) , M. Sadloň [-] , V. Kotalík [-] , M. Rezek [-] , M. Špát [-] (78. J. Rožboud [-] ) , J. Greguš [-] , M. Štemberk [-] , A. Černý [-] , F. Zimek [-] , J. Komberec [-]

ŽK: 44. V. Turek - 54. M. Špát , 61. A. Černý , 84. R. Soukup .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Písek Martin - OVČÁČEK Josef, JURÁŇ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

29. 9. 2023 08:25
výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Čkyně zažívá snový start a KamenáK je nezastaví 2:0

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

U Volyňky si domácí vedou náramně a potvrdí i vysoké postavení v tabulce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích