FOTO: Přestřelku ovládli hosté z Borku a slaví první výhru v I.A třídě!


Branky


37
Ve druhém kole zajížděl nováček z Borku na hřiště v Kameném Újezdě a chtěl si připsat první tři body do tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

DO KABIN ZA NEROZHODNÉHO STAVU

Od úvodních minut se hrál svižný fotbal a obě mužstva si nic nedarovala. Domácí byli přesto nebezpečnější a hrozili především ze standardních situací. První velkou šanci však měli hosté, když střelu M.Kociny domácí gólman vyrazil na roh. A tak udeřilo na druhé straně. Domácí J.Rožboud se uvolnil na lajně a našel ve vápně volného Martina Sládka, který otevřel skóre 1-0. Ve 42.min vybojoval důrazný David Hájek míč na domácím obránci a přízemní střelou vyrovnal na 1-1. 

 

DRUHOU PŮLI OVLÁDL BOREK

Hosté měli parádní vstup do druhé půle, když ve 49.min J.Houška rozjel akci přes D.Hájka na jejímž konci byl Radek Horejš, který poslal hosty do vedení 1-2. Neutekla ani minuta když O.Hanžl našel na vápně Martina Kocinu a ten krásnou střelou z první zvýšil na 1-3. V 60.min vyslal do úniku J.Houška D.Hájka ten našel ve vápně Daniela Kříženeckého, který svou premiérovou trefou v boreckém dresu zvýšil na 1-4. Za další dvě minuty unikl opět David Hájek a svým druhým gólem navýšil už na 1-5. V 65.min se po rohu prosadil Martin Sládek a snížil na 2-5. V 75.min daroval dle hostů sudí domácím pokutový kop a Martin Sládek se štěstím s kompletoval HATTRICK 3-5. Drama se však nekonalo v 77.min vyslal na bránu D.Hájek Martina Kocinu, který s přehledem zvyšoval na 3-6. Poslední slovo si vzal nejlepší hráč utkání David Hájek, když zužitkoval vysunutí od M.Kociny a svým třetím gólem pečetil na konečných 3-7.   Zaslal: Radek Horejš

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Špát (hráč): První půle z naší strany velmi slušná. Mohli jsme i odskočit na 2:0, ale to se nepovedlo. Naopak po mé fatální hrubce těsně před pauzou se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1. Možná klíčový moment celého zápasu, jako nejzkušenější hráč týmu jsem kluky nepodržel a soupeře dostal do hry. Co se dělo hned na začátku druhé půle si neumím vysvětlit. Čtyři góly v naší síti za 10 minut? Hororový start. V žádném případě nechci snižovat hru soupeře, ale Borku tam napadlo, do čeho kopli. Pak už to bylo těžké, neměli jsme psychické síly ani potřebnou kvalitu, abychom soupeře zmáčkli. Za druhou půli si hosté odvážejí výhru zcela zaslouženě, byli koncentrovanější, důraznější i fotbalovější.

FK Borek
Radek Horejš (hráč): Přesvědčujeme se, že každé utkání a této soutěži je těžké a koncentrace nesmí polevit ani na chvilku jinak je hned potrestána. Dnes nám tam druhou půli padlo vše do čeho jsme kopli, ale jak se říká štěstí přeje připraveným.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Bílý [-] - J. Havlíček [-] (64. M. Štemberk [-] ) , M. Rezek [-] , M. Barnyk [-] (76. P. Kuryliuk [-] ) , J. Rožboud [-] , M. Sládek [-] , M. Špát [-] , J. Greguš [-] , A. Černý [-] , F. Zimek [-] , P. Kuryliuk [-] (56. L. Prokeš [-] )

FK Borek
F. Moudrý [-] - O. Vaník [-] , M. Michal [-] , J. Čermín [-] - D. Šťastný [-] , J. Houška [-] , D. Kříženecký [-] (80. J. Endlicher [-] ) , M. Kocina [-] - R. Horejš [-] , V. Baščevan [-] (16. O. Hanžl [-] ) , D. Hájek [-] (89. C. Legdan [-] )

ŽK: 43. M. Špát - 51. D. Hájek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - KŘÍŽ Karel, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Mám zprávy, že Kameňák se i přes prohru ve Vodňanech prezentoval sympatickým výkonem. To samé se o Borku říci nedá, tipuji 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

21. 8. 2023 10:17
výhra domácích