2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín se i o deseti dokázal vrátit do zápasu s Juniorem


Branky


21

Zápas Protivína se Strakonicemi nabídl branky na začátcích obou poločasů. Vedení hostů 2-0 navíc podpořilo i následné vyloučení kapitána domácích Jaromíra Vorla a zdálo se být jasno o třech bodech. Protivín se ale do utkání vrátil a nakonec bere bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Vstup do zápasu vyšel Strakonicím, jako z říše snů. Hned ve druhé minutě zahrávali hosté přímý kop, který domácí sice dokázali odvrátit, ale míč se nakonec dostal k protivínské smůle až ke kopačkám Lukáše Pomeje, a ten nabídnutou gólovkou nepohrdl.  Hosté navíc dokázali rychle nabyté vedení i do čtvrt hodiny hry navýšit po samostatném úniku Maxima Štögera a pro Protivín se zápas nevyvíjel vůbec dobře. Ten mohl sice snížit stav utkání, díky aktivní práci Bečváře, ale ani on a jeho spoluhráči se kontaktní branky nedočkali. Ve 23. minutě se do další slibné Strakonice probíjel Bílý, ale ten byl stažen k zemi kapitánem domácích Jaromírem Vorlem. Sudí Leiš dlouho neváhal a ukázal domácímu borci červenou kartu a Protivín tak čekal zbytek zápasu o deseti lidech. První poločas mohl akonec skončit až vysokým rozdílem Strakonic, ale domácí udrželi naději na zázrak do druhého poločasu.

 

I v deseti to jde

A vstup se Protivínu povedl na výbornou! Po pěti minutách hry nejprve po rohovém kopu mířil přesně Václav Kulík a o dvě minuty později vyrovnal ukázkovým lobem Jan Pícha. Strakonice působily jako opařené a domácí byli aktivnějším týmem. Šance na otočení výsledku domácí tým měl, hlavně díky standardním situacím. Junior ale dokázal noční můru odehnat a v závěru sám mohl brát všechny tři body. Nakonec ale zápas skončil poměrem 2-2 a oba týmy berou před posledním kolem bod za neuvěřitelnou fotbalovou podívanou.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: Utkání začalo pro domácí šokem. Během dvanácti minut dvakrát inkasovali, Váverka zlikvidoval tutovku hostí, sami dvě vyložené šance nedali a ve 22. minutě šel J. Vorel pod sprchy za faul na pronikajícího Bílého. Protivín byl jako opařený, přesto se postupně z šoku oklepal a i v deseti soupeře přehrával. Strakoničtí překvapivě přestali hrát aktivně, zatáhli se v devíti před vlastní šestnáctku, spoléhali, že ubrání a budou se pokoušet o brejky. Poločas jim to vyšlo, ve druhém však domácí výsledek během tří minut srovnali a soupeře přehrávali. Ten neměl dopředu nic, až v samotném závěru, kdy už domácím docházely síly, mohl z brejku rozhodnout. Ale ani domácí se během druhé části nedokázali vytvořit šance, aby výsledek otočili úplně.

FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: Do Protivína jsme jeli s respektem a s touhou prodloužit naší sérii zápasů bez prohry. To se povedlo. Znovu se nám povedlo zachytit začátek zápasu a dostali jsme se do dvoubrankového vedení. Měli jsme i další šance a je škoda, že jsme je nedokázali proměnit. Poločas mel skončit tak 4:1 pro nás. Bohužel o poločase jsem hráče upozorňoval na kvalitu soupeře, a že zdaleka není rozhodnuto. Csaplárova past sklapla a my vstoupili do druhé půle jako vyměnění. Naše hrůzostrašné chyby znamenaly vyrovnaní hned po asi sedmi minutách. Na konci nám bohužel nebyl uznán regulérní gól, ale domácí si asi za to, že byli ve druhem poločase aktivnější, bod zasloužili. My bychom ho před zápasem brali, ale po zapase má trosku kyselou přichuť. Teď chceme porazit Dražice a užít si dokopnou....



Sestavy


FK Protivín
P. Váverka [-] - A. Petr [-] , T. Zeman [-] (75. Z. Vorel [-] ) , M. Říha [-] , P. Hrachovec [-] , L. Buko [-] , D. Bečvář [-] , D. Bečvář [-] , J. Vorel [-] , V. Kulík [-] , J. Pícha [-] (64. M. Urban [-] )

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - J. Smola [-] , S. Legdan [-] , L. Pomej [-] (88. O. Kafka [-] ) , M. Štöger [-] (75. T. Prajzler [-] ) , B. Kubeš [-] , D. Míčka [-] (77. G. Čibera [-] ) , K. Krejčí [-] (89. V. Mrkvička [-] ) , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] , L. Fajtl [-]

ŽK: 47. D. Bečvář - 31. T. Bílý , 57. D. Míčka , 75. K. Krejčí . ČK: 23. J. Vorel .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LEIŠ Filip - VICAN Miroslav, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zde to vidím na dělbu bodů.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra domácích

Souboj sousedů v tabulce zvládne lépe domácí tým.