1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 10:30

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice otočily nepříznivý stav utkání proti Rudolfovu


Branky


22. F. Peiger - 42. R. Nehyba , 44. V. Habr , 77. F. Nehyba
22

Rudolfov čekal po porážce v Třeboní poslední domácí duel podzimní části krajského přeboru proti nováčkovi soutěže z Třebětic, kterého do "Perštátu" přijela podpořit velká skupina fanoušků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ztracené vedení

Hosté na domácí od prvních minut vlétli, ale Rudolfov dokázal aktivním třebětickým borcům oponovat. Domácí navíc ve 22. minutě využili zbytečné ztráty hostujících hráčů a z následného úniku poslal "Perštát" do vedení Filip Peiger. Bohužel nejen pro domácí fanoušky, ale i hráče to bylo tak jediné, co Rudolfov v duelu zvládl. Po vstřelené brance se totiž zápas začal přelévat ze strany na stranu, Třebětice daly ke konci poločasu balon na zem a po dvou kombinačních útocích otočili stav utkání ve svůj prospěch, když se nejprve ve 42. minutě prosadil kapitán týmu Roman Nehyba a o dvě minuty později překonal brankáře Teringla i Vojtěch Habr.

Jednobrankový náskok navíc hosté výborně kontrolovali po celý druhý poločasem, ve kterém zamknuli domácí borce na jejich polovinu. Náznaky nebezpečných protiútoku sice Rudolfov měl, ale jakoukoliv snahu o skórování dokázala hostující obrana eliminovat. Definitivní pojistku na tříbodové vítězství přinesl v 77. minutě Filip Nehyba a Třebětice mohly jít slavit. Za parádní podpory svých fanoušků totiž dokázaly porazit Rudolfov na jeho vlastní půdě poměrem 3-1.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Jiří Nárovec - trenér: Celý podzim jsou naše výkony jako na houpačce, a tenhle zápas bohužel nebyl výjimkou. Po výborném výsledku s Osekem a solidně odehraném utkání v Třeboni jsme opět zklamali. S chutí hrající Třebětice nám nastavily zrcadlo a ukázaly, jak se hraje o body. Naše hra měla nějaké parametry do 22.minuty, kdy jsme se dostali do vedení. Potom přišel nepochopitelný výpadek, soupeř ještě do přestávky otočil skóre, a druhý poločas byl jeden velký zmar. Jsem z toho hodně zklamaný a upřímně mám velké obavy z pátečního zápasu na Hluboké. Třebětice se u nás představily ve velmi dobrém světle a já jim blahopřeji k zaslouženému vítězství.

FK Sokol Třebětice
Marek Černoch - trenér: Do zápasu jsme vstoupili aktivně, ale po zbytečné ztrátě jsme inkasovali. Zápas se poté přeléval ze strany na stranu. Na konci poločasu jsme dali balon na zem do kombinace, která nám přinesla dvě pěkné branky. Ve druhé půli jsme domácí přišpendlili na jejich polovinu a jakékoliv náznaky nebezpečných protiútoků jsme dokázali rychle eliminovat. Nakonec jsme ještě přidali dvě branky, ale jedna nám nebyla uznána a tak nakonec vítězíme poměrem 3-1. Závěrem bych chtěl poděkovat našim fanouškům, kteří nám v Rudolfově připravili domácí prostředí.



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - D. Hlavatý [-] (70. J. Toman [-] ) , M. Fischer [-] , J. Novotný [-] , V. Dvořák [-] , F. Peiger [-] , J. Šindelář [-] (46. O. Štolba [-] ) , S. Dubský ml. [-] (60. D. Keřka [-] ) , R. Tyrpák [-] , O. Hajný [-] , D. Boček [-]

FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - F. Nehyba [-] , O. Černoch [-] , V. Švarc [-] (84. F. Solař [-] ) , J. Chvátal [-] (80. D. Kelbler [-] ) , R. Tříletý [-] , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] (66. A. Pokorný [-] ) , R. Nehyba [-] , M. Kelbler [-] (88. M. Štěpán [-] ) , V. Habr [-]

ŽK: 33. D. Hlavatý - 19. M. Trávníček .
Hráči zápasu: V. Habr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Votava Pavel - NEDVĚD Petr, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Na hornickém návrší Českých Budějovic zvítězí domácí.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra domácích

Rudolfov je doma velmi silný, o tom jsme se sami před 14-ti dny přesvědčili. Třebětice nehrajou vůbec špatný fotbal, ale myslím si, že na domácí to stačit nebude.

30. 10. 2023 13:24
S Rudolfovem to pro Třebětice bude velice těžký zápas.
Ale věřím, že Třebětice si přivezou bod..