5:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dočkalovu sezónní premiéru si ukradl hattrickem Lafata


Branky


10. L. Vojta , 15. D. Lafata , 37. D. Lafata , 59. D. Lafata , 69. J. Toth - 85. J. Forman
21

Zápas Olešníku a Semic přinesl mnoho návratů. Za domácí nastoupil poprvé v letošní sezoně Bořek Dočkal a na druhé straně se na trenérské lavičce objevil Marcel Nousek, který doplnil Filipa Breibische po odvolání Jaroslava Vondráška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Lafaty

Zápas, který přinesl souboj dvou týmů, které mají úplně jiné starosti, plnil predikce už od prvních minut a domácí se dostali do rychlého vedení po deseti minutách, kdy brankáře Dvořáčka překonal Lukáš Vojta. Na tuto rychlou branku navíc dokázal o pět minut později navázat ostrostřelec David Lafata a začátek utkání přinesl Olešníku dvoubrankové vedení. Lehkost na domácích kopačkách byla znát, ale ani hosté nekazili pěkný fotbal a přes dvě stovky diváků se rozhodně nemohly nudit. Do poločasu navíc domácí dokázali ještě jednou překonat brankáře Dvořáčka, opět zásluhou Davida Lafaty.

Exsparťanský útočník, který by dle slov trenéra Marcela Nouska mohl hrát v jeho letech klidně vyšší soutěž, dokonal hattrick těsně před hodinou odehrané hry. Fanoušci si žádali pátou branku a tu dostali příznivci na stadionu za dalších deset minut, v 69. minutě, po přesném zásahu Jakuba Totha. Semice se také nakonec dočkaly a čestný zásah přidal pět minut před koncem Jakub Forman, který do utkání nastoupil na začátku druhého poločasu. Bývalý hráč Sedlice sice překonal brankáře Cihlu až na druhý pokus, ale na sebrání čistého konta domácímu brankáři to stačilo. Návrat Marcela Nouska na trenérské místo Semic tak přinesl  jednoznačnou výhru Olešníku 5-1. V domácím týmu ale vystává jedna otázka a to ta, která zmiňuje Bořka Dočkala. Kolikrát ho uvidíme v modrobílém dresu v letošní sezoně? Na odpověď na tuto otázku si budeme muset ještě chvíli počkat.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
FB Olešník: Doplníme...

FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Přijeli jsme k jednomu z nejlepších týmů v přeboru. K už tak dobrému kádru, který má plno zkušených kluků, přibyl i Bořek Dočkal, který nic z jeho fotbalovosti neztratil a bylo to znát. Olešník hrál s lehkostí a na domácí hru jsem kluky připravoval. Bohužel ale v našem rozpoložení, které není úplně nejlepší. Musíme jít zápas od zápasu a spíš se musíme soustředit na jiná utkání, než třeba v Olešníku. Beton jsme ale rozhodně hrát nechtěli, což se nám i dařilo a možná i proto jsme dostali pět branek. Podle mě se kluci do toho pomalu dostávají a za tak krátký čas, co jsme opět s asistentem u týmu, jsme podle mě na dobré cestě.



Sestavy


FK Olešník
O. Cihla [-] - D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , J. Turek [-] (82. J. Píša [-] ) , R. Szó [-] , B. Dočkal [-] , M. Miklík [-] (46. M. Pavlík [-] ) , L. Vojta [-] (82. A. Píša [-] ) , J. Toth [-] (70. P. Knietel [-] ) , D. Heller [-] (65. M. Beko [-] )

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Valach [-] , L. Zborník [-] , P. Keclík [-] , Š. Hrdlička [-] , R. Veleman [-] (59. M. Valach [-] ) , M. Pohnán [-] (70. J. Linhart [-] ) , J. Sádlo [-] , J. Hrala [-] (54. J. Forman [-] ) , J. Keclík [-] , M. Kačírek [-] (59. M. Císařovský [-] )

ŽK: 89. P. Knietel .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Frček Filip - JURÁŇ Karel, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Jakub Pokorný
Tip experta: výhra domácích

Olešník si snadno poradí se Semicemi, 4:1.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích