1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň přetlačila Protivín


Branky


20

Třeboň dokázala minulé kolo přetlačit Roudné a na parádní výkon chtěla Jiskra navázat s nevyzpytatelným Protivínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opět Průcha

Zápas začaly oba týmy aktivně a v první větší šanci se ocitli domácí, ale Petr nedokázal svoji akci zakončit, díky záchranné brzdě hostujícího obránce. Svoji šanci na vstřelení branky tak dostala Jiskra a ve 12. minutě, ve které Jan Činčura na nic nečekal a ze třiceti metrů vypálil na branku Váverky, který podklouzl a Třeboň se tak dostala do vedení.  Domácí mohli dokázat vyrovnat ještě do konce poločasu, ale pokus Píchy vyrazil brankář Kopecký na roh.

Protivín se tak dočkal vyrovnávací trefy až ve druhé půli, kdy v 55. minutě, kdy duo Říha - Hrachovec dokázalo překonat brankáře Kopeckého a střelcem se stal právě druhý jmenovanný, Patrik Hrachovec. Vyrovnávací branka domácí nakopla a v dobrých šancí se objevil Adam Petr, který ale svůj první pokus mířil jen do boční sítě a ve druhé šanci byl vychytán skvělým Kopeckým. V 76. minutě tak Jiskra opět zahrozila a po kombinaci na pravé straně se ve vápně dostal k míči Martin Průcha, který poslal brankáře Váverku na druhou stranu. Drama ale nekončilo a v 84. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen Leoš Hromádka a Protivín tak posledních pár minut strávil v přesilovce. V největší šanci ale Kopecký nejprve vychytal Zemana a následně Hrachovec minul odkrytou branku. Třeboň tak získala opět urvat zápas v závěrečných minutách na svojí stranu a Jiskra po vítězství 2-1 nadále drží druhou příčku.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: Hrálo se vyrovnané utkání, ve kterém byli hosté fotbalovější, pohyblivější, domácí nahrazovali nefungující kombinaci důrazem a bojovností. Po celé utkání s bojovalo o získání středu hřiště, moc času se v šestnáctkách nehrálo. I když se protivínským kombinačně moc nedařilo, přesto si vypracovali více střeleckých příležitostí, zakončení však vázlo. Hosté byli produktivnější, z jejich tří přímých střel dvě skončily v síti, a proto vyhráli.

TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: Začátek zápasu jsme zvládli na výbornou. Ve 12. min. jsme šli do vedení střelou Činčury na kterou brankář nedosáhl. Vedli jsme 1:0. Do poločasu jsme měli několik šancí navýšit skóre, ale ve finální fázi jsme situace řešili špatně. Soupeř měl brejkové šance a nás podržel brankář Kopecký. Do druhého poločasu jsme šli s tím vstřelit další branku a hrát trpělivě. Bohužel jsme se spíše přizpůsobili soupeři a míč byl někdy až moc ve vzduchu. V 55. minutě jsme inkasovali a bylo vyrovnáno 1:1. Dokázali jsme vstřelit druhý a vítězný gól Průchou. V 84. minutě dostal Hromádka druhou žlutou, myslím, že dost přísnou a šli jsme do deseti. I tak jsme si vytvořili šance, ale opět je nevyřešili dobře. Udrželi jsme výsledek i přes to, že bylo nastaveno 8 minut. Chválím celý tým.



Sestavy


FK Protivín
P. Váverka [-] - A. Petr [-] , P. Hrachovec [-] , J. Vorel [-] , M. Říha [-] , J. Kozák [-] (84. T. Zeman [-] ) , D. Bečvář [-] , V. Kulík [-] , L. Buko [-] , Z. Vorel [-] , J. Pícha [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - P. Tůma [-] , J. Kubata [-] , M. Pánek [-] , J. Činčura [-] (80. D. Andres [-] ) , J. Zavadil [-] (61. J. Schneider [-] ) , K. Bicenc [-] , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-] (91. J. Meškan [-] ) , J. Matoušek [-] (87. J. Vranovský [-] ) , D. Širhal [-]

ŽK: 36. P. Hrachovec , 42. J. Vorel , 50. J. Kozák , 79. V. Pícha , 82. V. Kulík , 84. Z. Vorel - 16. D. Širhal , 57. L. Hromádka , 68. J. Kubata , 95. K. Bicenc . ČK: 84. L. Hromádka .
Hráči zápasu: M. Průcha .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Krčín Jan - LEIŠ Filip, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Jakub Pokorný
Tip experta: výhra hostů

Třeboň obhájí pozici favorita, 1:3

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů