3:1
(1:1)
35. V. Kadlec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 10:30

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj druhého se třetím ovládla Třeboň


Branky


17. D. Havlíček (vl.) , 59. M. Průcha , 72. M. Průcha - 35. V. Kadlec (p.)
16

Šlágr devátého kola se odehrál při nedělním dopoledni v Třeboni, kam přijeli domácí Jiskru prověřit Malšané z Roudné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky hostů

Šlágr kola nabízel od prvních minut parádní podívanou a skoro tři stovky diváků se dočkali i poměrně rychlé branky. Po čtvrt hodině hry domácí Jiskra zahrála rohový kop, který si ke smůle hostujících hráčů hodil brankář Daniel Havlíček při zákroku přímo do sítě a domácí se tak ujali vedení. To vydrželo až do pětatřicáté minuty, kdy sudí Václav Němec nařídil pokutový kop pro Malšany, ke kterému se postavil Viktor Kadlec. Roudenský snajpr poslal brankáře Kopeckého zkušeně na druhou stranu, a tak první poločas sice nabídl dvě branky hostů, ale na světelné tabuli svítilo skóre 1-1.

Průchův poločas

Druhý poločas byl plný bojovnosti a těsně před hodinou hry využil chybnou rozehrávku hostujícího Míky třeboňský kanonýr Martin Průcha a vrátil vedení na stranu domácích. Hosté se tlačili do zakončení, ale chyběla jim potřebná přesnost. To naopak Martin Průcha mířil přesně a v 72. minutě definitivně rozhodl o vítězství Jiskry, která se stala prvním přemožitelem Malše nejen v tomto ročníku, ale hosté padli poprvé od 22. října, kdy podlehli ještě v 1.A třídě Mirovicím.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: V domácím utkání jsme přivítali nejlepší útok v Krajském přeboru Roudné. Na začátku zápasu jsme zahrávali roh a brankář si srazil míč do branky, šli jsme do vedení 1:0. Zápas byl vyrovnaný, pohledný z obou stran. Ve 35. min byl nařízen pokutový kop, který Kadlec proměnil. Poločas skončil 1:1. Ve druhém poločase jsme přidali dva góly Průchou v 59. a 72. min a navýšili tak skóre na 3:1. Zbytek zápasu jsme si pohlídali. Musím pochválit celý tým.




Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - F. Radosta [-] (89. Š. Candra [-] ) , J. Schneider [-] , M. Pánek [-] , J. Činčura [-] (86. J. Vranovský [-] ) , J. Zavadil [-] , K. Bicenc [-] , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-] (91. J. Meškan [-] ) , J. Matoušek [-] , D. Širhal [-]

TJ Malše Roudné
D. Havlíček [-] - F. Navrátil [-] , M. Vlk [-] (76. M. Benda [-] ) , D. Zíka [-] , M. Zachař [-] , D. Šrámek [-] (61. L. Wohlgemuth [-] ) , V. Kadlec [-] , V. Míka [-] , D. Malý [-] (84. D. Cepák [-] ) , P. Cepák [-] , D. Vogl [-] (67. A. Goretki [-] )

ŽK: 30. J. Schneider - 79. V. Kadlec , 89. F. Navrátil .
Hráči zápasu: M. Průcha .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Němec Václav - SMOLA Martin, TOMAŇ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Tom Bílý
Tip experta: výhra hostů

Zajímavý zápas, podle mě by mohlo padnout hodně gólů.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza