V. Vejvar 50. (vl.)
1:5
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:00

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pouzar s Fischerem řídili demolici Protivína


Branky


50. V. Vejvar (vl.) - 8. V. Vejvar , 17. R. Pouzar , 41. R. Pouzar , 62. M. Fischer (p.) , 82. M. Fischer
25

V Protivíně se dlouhodobě Rudolfovu nedaří a hostéchtěli tuto nepříznivou bilanci v sobotním duelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní začátek

Od prvních minut byli hosté jasně lepším a už po třiceti vteřinách mohli jít do vedení, ale Vejvarova hlavička se od břevna odrazila před brankovou čáru. Rychlé brejky otvírali domácí obranu dál a v 8. minutě se už Rudolfov ujal vedení zásluhou Vojtěcha Vejvara. Branka tým z "Perštátu" nakopla a na hřišti bylo jedno mužstvo. Náskok navíc po čtvrt hodině hry navýšil Radim Pouzar, který proměnil po teči domácího hráče přímý kop. Čtyřicetiletý hráč hostů navíc do konce poločasu přidal i třetí branku, kterou opět vstřelil po přímém kopu.

 

 

 

Pátá!

Strašlivý poločasový výsledek 0-3 domácí začali stahovat už na začátku druhého dějství, když se po pěti minutách hry prosadil po rohovém kopu Patrik Hrachovec, jehož zpětnou přihrávku si srazil do vlastní sítě střelec první branky, Vojtěch Vejvar. To ale byla jediná světlá chvíle domácích a tříbrankový náskok vrátil hostům po hodině hry z pokutového kopu Martin Fischer, který nadvakrát překonal Pícha. Domácí nakonec utrpěli těžkou porážku 1-5, když se v závěru utkání prosadil podruhé útočník hostujícího týmu, který přišel v letním přestupovém období z Tatranu. Rudolfov tak bere další tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: Nám se tentokrát nepodařilo vůbec nic. Hra byla špatná, pomalá, kostrbatá, se spoustou nepřesných přihrávek a pomalých nepohotových zakončení, které obrana hostí dokázala vždy zblokovat. Zkušení hosté byli lepší, jejich hra, založená na dobrém obranném bloku a jednoduchých rychlých protiútocích slavila úspěch, protože naše záložní řada kazila rozehrávku a obrana prohrála většinu důležitých osobních a běžeckých soubojů. Našemu výkonu se přiblížil hlavní rozhodčí Dimitrov, který hostům nejdříve věnoval trestný kop, ze kterého zvýšili na 0:2 a pak penaltu na 1:4 v době, kdy domácí snížili na 1:3 a zle soupeře svírali. Další tři branky už hostům velkoryse nabídli sami domácí hráči.

SK Rudolfov
Jiří Nárovec - trenér: Vyšel nám vstup do zápasu a už v 8.minutě jsme vedli 1:0. Ještě do poločasu se dvakrát trefil z přímého kopu Radim Pouzar a do kabin jsme šli s třígólovým náskokem. Druhý poločas začal Protivín náporem a díky nešťastnému vlastnímu gólu Vojty Vejvara snížil na 1:3. Za pár minut nás ještě při vyložené šanci podržel brankář Keřka, a to bylo ze strany soupeře vše. Byl sice častěji v držení míče, měl optickou převahu, ale kluci hráli celý zápas zodpovědně a disciplinovaně, a do žádné další šance jsme ho už nepustili. V 62.minutě zvýšil z penalty Martin Fischer na 4:1, deset minut před koncem přidal svůj druhý gól a bylo rozhodnuto. S Protivínem se nám v poslední době moc nedařilo, proto si výhry a navíc na jeho hřišti velmi vážíme, a já musím kluky za předvedený výkon pochválit.



Sestavy


FK Protivín
V. Pícha [-] - A. Petr [-] , J. Vorel [-] , D. Bečvář [-] , P. Hrachovec [-] (68. J. Kozák [-] ) , D. Bečvář [-] , Z. Vorel [-] (69. L. Buko [-] ) , M. Nedvěd [-] (81. T. Sháněl [-] ) , M. Zach [-] , V. Kulík [-] , J. Pícha [-] (46. M. Říha [-] )

SK Rudolfov
D. Keřka [-] - R. Pouzar [-] , O. Hajný [-] , M. Fischer [-] , O. Tlamsa [-] , R. Tyrpák [-] , J. Šindelář [-] , V. Dvořák [-] , V. Vejvar [-] (81. L. Bláha [-] ) , F. Peiger [-] , D. Boček [-]

ŽK: 61. V. Pícha , 63. D. Bečvář - 39. R. Pouzar , 53. F. Peiger . ČK: 82. D. Bečvář .
Hráči zápasu: M. Fischer .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - PEČENKA Miroslav, ŠVEC Hynek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Vojtěch Týnavský
Tip experta: výhra domácích

Hodně zajímavý zápas sousedů v tabulce, ale Protivín doma umí hrát a tento zápas s Rudolfovem vyhraje. Tipuji výsledek 2:1

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů