Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 13:00

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné přestřílelo Osek


Branky


25

První utkání osmého kola krajského přeboru se odehrálo nedaleko Českých Budějovic, kde Roudné přivítalo Osek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodl

Začátek utkání patřil domácím a Malšané se už po devíti minutách hry ujali vedení zásluhou Viktora Kadlece, kterého o zři minuty později doplnil Lukáš Wohlgemuth. Hosté po dvaceti minutách hry sice dokázali snížit po brance Jakuba Říského, ale kontaktní výsledek vydržel doslova pár vteřin, než dvoubrankové vedení vrátil domácím křižnou ranou Filip Navrátil. Domácí neměli dost a do poločasu dokázali ještě jednou skórovat, když ve 27. minutě využil hostující chyby Martin Vlk, který si následně pohrál i s brankářem Pokorným. Úrodných sedmadvacet minut tak naznačilo, že Roudné nejspíše vybojuje další body, když týmy odcházely do kabin za stavu 4-1.

Osm branek

Všechny naděje hostujícího Oseku na body definitivně zhasly v 54. minutě, když se podruhé v utkání prosadil Lukáš Wohlgemuth. Domácí za čtyřbrankového náskoku polevili a do hry pustili i hosty, kteří dokázali vstřelit dvě branky. Obě měl na starosti obránce Martin Carda, který si našel dvakrát výborně míč po rohových kopech. Konečný výsledek 5-3 tak nabídl parádní fotbalovou podívanou, ze které těží domácí Malše tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Věděli jsme, že nás v Roudném nečeká nic jednoduchého, jelikož domácí mají výborný kádr a potvrzovali to od prvních minut. První poločas nás jasně přejeli, ale také díky tomu, že my jsme jim to vlastními chybami dovolili. Domácí si tedy vytvořili náskok a do kabin odcházeli šťastnější. Druhý poločas byl od nás diametrálně odlišný než ten první a dokázali jsme vstřelit 2 góly ze standardních situací. Pár náznaků šancí jsme tam ještě měli, ale to domácí také. Bohužel na body to dnes nestačilo, ale za druhý poločas nemám klukům co vytknout. Gratuluji Roudnému k zasloužené výhře. Je třeba říci, že mají opravdu výborné hráče a pro mě je to jasný favorit na titul.



Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Havlíček [-] - F. Navrátil [-] , M. Vlk [-] (57. M. Benda [-] ) , D. Zíka [-] , M. Zachař [-] , D. Šrámek [-] (62. A. Goretki [-] ) , V. Kadlec [-] (91. L. Skála [-] ) , M. Zach [-] , P. Cepák [-] , D. Cepák [-] , L. Wohlgemuth [-] (90. J. Král [-] )

TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] (46. S. Černý [-] ) , V. Zhyhora [-] , K. Maroušek [-] , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , L. Němeček [-] , R. Kuneš [-] , M. Carda [-] , M. Čapek [-] (73. J. Zelenka [-] )

ŽK: 56. D. Šrámek , 63. V. Kadlec , 71. D. Zíka , 92. J. Král - 90. K. Maroušek , 92. J. Říský .
Hráči zápasu: V. Kadlec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - KOLLMANN Jaroslav, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Vojtěch Týnavský
Tip experta: výhra domácích

Roudné si doma poradí i s velmi nepříjemným týmem Oseka. Věřím, že nováček vyhraje o gól. Tipuji výsledek 3:2

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích