1:6
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby v Rudolfově ovládli hosté


Branky


51. M. Fischer - 31. V. Kadlec , 33. D. Šrámek , 56. V. Kadlec (p.) , 70. V. Míka , 73. M. Vlk , 82. M. Benda
23

Malšané v minulém utkání nečekaně remizovali a zaváhání chtěli hráči napravit v Rudolfově, kde na ně čekalo okresní derby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý rozjezd

Zápas začal podle predikcí a v prvních šancích utkání se objevovali hosté, kteří ale nedokázali přesněji zakončit. Na druhé straně zahrozil naopak z přímého kopu Pouzar, ale jeho pokus zlikvidoval brankář Roudného Havlíček. Branky tedy začaly přicházet až po půl hodině hry a byli u nich hosté. V rozmezí dvou minut předvedli hráči Malše dvě individuální akce, které už rozradostnily fanoušky. Nejprve Viktor Kadlec ukázkově přeloboval brankáře Keřku a následně si premiérový gól v krajském přeboru připsal Dominik Šrámek.

Jedna branka a pak nic

Na začátku druhého dějství dokázali sice domácí zásluhou Martina Fischera snížit na 1-2, ale to bylo bohužel od Rudolfova všechno. Vedení o dvě branky vrátil hostům za dalších pět minut z penalty Viktor Kadlec a definitivní pojistku přidal po sedmdesáti minutách hry Václav Míka, který si naskočil na centr Kadlece a hlavou nechytatelně zavěsil. Domácí tato branka položila a následné dvě branky už upravily konečné skóre na poměr 6-1 pro hosty. V 73. minutě přidal pátou branku po svém úniku Martin Vlk a o devět minut později střídající Martin Benda, který zužitkoval výbornou akci Kadlece. Roudné tak bere další tři body a stále pronásleduje první Hlubokou.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Radim Pouza - hráč: Roudné se u nás představilo jako velmi kvalitní tým, který má ty nejvyšší ambice. My jsme se určitě nechtěli zakopat na vlastní polovině a čekat, bohužel jsme udělali moc chyb, které soupeř dokázal potrestat a zaslouženě zvítězil. Hrálo se férové utkání, ke kterému přispěla obě mužstva.




Sestavy


SK Rudolfov
D. Keřka [-] - L. Bláha [-] (69. J. Toman [-] ) , M. Fischer [-] , O. Tlamsa [-] (84. O. Hajný [-] ) , R. Tyrpák [-] , J. Šindelář [-] , V. Dvořák [-] , V. Vejvar [-] , F. Peiger [-] , D. Boček [-] (77. O. Štolba [-] ) , R. Pouzar [-]

TJ Malše Roudné
D. Havlíček [-] - F. Navrátil [-] (60. A. Goretki [-] ) , M. Vlk [-] (75. M. Benda [-] ) , D. Zíka [-] , M. Zachař [-] , D. Šrámek [-] , V. Kadlec [-] (85. L. Skála [-] ) , V. Míka [-] , P. Cepák [-] , D. Cepák [-] (82. F. Pazourek [-] ) , L. Wohlgemuth [-]

ŽK: 55. R. Pouzar .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: BOČEK Petr - VOTAVA Pavel, ŠŤASTNÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Marcel Nousek
Tip experta: výhra hostů

Týmy, které jsou nahoře a podle mě se i dalo očekávat, že Roudné bude tyto pozice okupovat. Rudolfov sice nasbíral body a doma se mu převážně daří, ale i tak Roudné dokážeme venku vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Soupeři z dvou konců krajské metrpole se dobře znají. V tomto utkání víc věřím hostům.

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů