2:2
(2:1)
5. A. Husar (vl.)
68. S. Legdan
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Mirovicích se zrodila remíza! Vyhrát ale mohly oba týmy


Branky


44. O. Kocourek , 47. O. Kocourek - 5. A. Husar (vl.) , 68. S. Legdan
23

Do Mirovic na nedělní odpoledne přijely k duelu Strakonice, které chtěly na hřišti nováčka jednoznačně bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr je důležitý

Začátek utkání se povedl právě hostujícímu Junioru, který se už po pěti minutách hry ujal vedení, když pokus Benedikta srazil do branky domácích jejich obránce Andrii Husar. Paradoxně ale vstřelená branka hostům uškodila a hra domácích se postupem času začala zvedat. Vyrovnání mohlo přijít ještě dřív, než kdo čekal, ale strakonické vedení držel nad vodou brankář Lízal. Sedmadvacetiletý gólman musel poprvé kapitulovat až ve 44. minutě, kdy nedosáhl na pokus Ondřeje Kocourka. Obránce domácích navíc potěšil početnou diváckou kulisu ještě jednou a v nastavení poločasu otočil duel na stranu Mirovic.

Spravedlivá dělba

Druhý poločas přinesl na strakonické straně výrazné zlepšení a hosté se hnali za vyrovnávací brankou. Ta přišla po hodině hry, konkrétně v 68. minutě, když se po standardní situaci prosadila letní posila z prachatického Tatranu, Stanislav Legdan. Hosté poté mohli otočit, podobně jako domácí, stav utkání na svojí stranu, ale když ani Bílý neuspěl ve svém tutovce, tak dostali možnost skórovat opět domácí Mirovice, kterým ale gólovou radost upřel brankář Lízal. Parádní fotbal tedy přinesl remízový výsledek 2-2 a týmy nakonec získaly po bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: Na našem hřišti, jsme soupeři darovali bod. Ono tedy můžeme být za výsledek rádi, ale po první půli měl být výsledek výraznější. Bohužel nebyl a soupeř ve druhém poločase vyrovnal. Nakonec jsme mohli vítězství strhnout na svoji stranu, ale ten samý pocit bude určitě mít i soupeř. Zrodila se remíza ze které, po závěrečném hvizdu nejsem zklamaný, ale hodně smutný. Nedá se nic dělat, teď půjdou zápasy rychle po sobě a my nemůžeme plakat nad rozlitým mlékem.

FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: Vezeme z Mirovic bod a jsme spokojení. Rychle jsme vedli. Už v 5. minutě se prosadil Benedikt. Bohužel od té doby jsme hráli špatně a domácí se na nás valili. To, na co jsem hráče upozorňoval, nám vůbec nefungovalo. Mirovice mají skvěle fyzicky vybavené hráče a rozhodují zápasy ve vzduchu. Lízal v bráně čaroval, ale i přes to musím říci, že domácí zaslouženě do poločasu zapas překlopili na svoji stranu. Po pohovoru v kabině a přeskupení rozestavení jsme do druhé půle vletěli jako vyměnění. Přicházely šance a po druhé standardce vyrovnal Legdan. Tři gólovky měl Krejčí a tutovku Bílý. Tam jsme mohli zápas zlomit na svou stranu. Nakonec mely šanci i domácí a tak bod bereme.



Sestavy


SK Mirovice
J. Vlas [-] - K. Mařík [-] , J. Král [-] , O. Kocourek [-] , M. Huleš [-] , A. Husar [-] , J. Štochl [-] , J. Převrátil [-] (82. P. Janota [-] ) , J. Císař [-] , R. Převrátil [-] , M. Štochl [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - J. Smola [-] (40. J. Váchal [-] ) , S. Legdan [-] , J. Benedikt [-] , T. Prajzler [-] , B. Kubeš [-] , J. Máška [-] (89. M. Štöger [-] ) , K. Krejčí [-] (92. O. Kafka [-] ) , T. Bílý [-] (88. F. Horník [-] ) , R. Zahrádka [-] , L. Fajtl [-] (61. Z. Třeštík [-] )

Hráči zápasu: O. Kocourek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - KRČÍN Jan, HRUŠKOVÁ Katka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Marcel Nousek
Tip experta: výhra domácích

Strakonice určitě nepočítaly s takhle málo body. Mirovice mají zkušené mužstvo a na svém hřišti Strakonice porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí doma body nepouští a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích