6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká si proti Semicím s chutí zastřílela


Branky


3. J. Krejčí , 5. J. Píša , 15. T. Pecka (p.) , 68. T. Tauber , 76. K. Kadlec (p.) , 90. K. Kadlec
23

V neděli došlo na duel dvou týmů, které mají v současné chvíli úplně jiné starosti. Hluboká bojuje o první místo v tabulce a na druhé straně Semice chtěly ve vzájemném duelu vůbec první body v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná záležitost

Zápas se od prvních minut hry vyvíjel až moc krutě pro hosty a Hluboká hrála pré. Po třech minutách hry otevřel skóre obránce Jan Krejčí a o dvě minuty později na něj navázal druhou brankou v duelu Jakub Píša, který posílil tým z podzámčí z Vodňan. Dvě slepené branky jednoznačně rozhodli o směřování duelu, a když po patnácti minutách hry nařídil sudí Vican pokutový kop, který následně proměnil Tomáš Pecka, tak bylo hotovo. Zápas se postupem času přesunul do druhého dějství a domácí kontrolovali jednoznačně hru. Přes sto padesát diváků se ještě dočkalo dalších tří branek, když nejprve v 68. minutě propálil v semické brance střídajícího Vondráška Tomáš Tauber a v poslední čtvrt hodině hry mířil dvakrát přesně záložník Kryštof Kadlec. Konečné skóre 6-0 tak přináší jasný obrázek hry a Hluboká tak dále vládne krajskému přeboru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Petr Kadlec: Do utkání jsme vstoupili podle našich představ. Hned ve třetí minutě se výstavní střelou prosadil Krejčí a když se v následujících minutách prosadil Píša s Peckou, bylo skóre po čtvrt hodině už o tři branky. Druhá půle z našeho pohledu nezačala nejlépe a k tomu hosté přidali na důrazu. Tento úsek utkání jsme však přečkali a v závěru utkání jsme se opět dokázali třikrát prosadit. Kromě vstřelených branek nás těší i další čisté konto.

FC AL-KO Semice
Jaroslav Vondrášek - trenér: Zápas hodnotí samotné skóre, domácí vyhráli zaslouženě, byli výrazně lepší a moc nám toho nedovolili . My hrajeme možná trochu zakřiknutě, je na nás vidět nervozita ze špatného startu, ale jedeme dál. Pouze poctivou prací se dostaneme zase do pohody.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
A. Pavelec [-] - P. Kössl [-] (58. D. Kolafa [-] ) , T. Antoš [-] , J. Krejčí [-] (78. D. Rottenborn [-] ) - V. Hrachovec [-] (78. R. Dohnal [-] ) , K. Kadlec [-] , J. Rubick [-] - T. Pecka [-] , T. Tauber [-] , J. Píša [-] (72. O. Pilný [-] ) - M. Otepka [-]

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] (46. J. Vondrášek [-] ) - P. Valach [-] , P. Keclík [-] , Š. Hrdlička [-] , L. Holub [-] , Z. Pšenička [-] , J. Forman [-] (72. J. Linhart [-] ) , P. Listopad [-] , M. Pohnán [-] (72. R. Veleman [-] ) , J. Sádlo [-] (62. M. Valach [-] ) , J. Keclík [-]

ŽK: 45. K. Kadlec , 46. T. Pecka - 51. M. Pohnán , 75. P. Listopad , 88. P. Valach .
Hráči zápasu: K. Kadlec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vican Miroslav - KAŠTÁNEK Libor, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Marcel Nousek
Tip experta: výhra domácích

První proti předposlednímu. I když bych to Semicím přál a vím, že když se kluci sejdou, tak i Hlubokou by dokázali potrápit. Hluboká ale jede na vlně a jen tak ztrácet nebude. Doma si to pohlídá a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

V tomto utkání zůstanou body pod pohádkovým zámkem v Hluboké.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích