0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov vynuloval Jankov a veze tři body


Branky


23

Po, pro mnohé nečekané, výhře nad Milevskem čekal na jankovské hráče duel s Rudolfovem, který chtěl vrátit domácí Jankov zpátky na zem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koncovka vázla

Do okresního derby vstoupil lépe hostující Perštát,který se už po čtyřech minutách radoval z branky, když si na centr Šindeláře perfektně naskočil Vojtěch Vejvar a na jeho hlavičku neměl Skála nárok. Domácí sice po brance chvíli nevěděli, co hrát, ale Rudolfov nepochopitelně přenechal iniciativu hrát právě domácích a ti se rychle vrátili do zápasu. Jankov měl sice nespočet šancí a  dokázal hosty zatlačit. Bohužel ale chyběla přesnější koncovka a ani jeden z pěti pokusů tak nemířil mezi tři tyče hostující branky, kterou v poklidu strážil Teringl. Hosté naopak mohli těsně před koncem poločasu odskočit na rozdíl dvou branek, ale Fischerova střela ze 41. minutě skončila pouze na tyči.

Opět skvělý začátek

Co se nepovedlo hostujícímu útočníkovi na konci první půle, tak to zužitkoval na začátku té druhé. Po pěti minutách hry právě Martin Fischer využil dlouhé přihrávky, pohrál si s obranou i brankářem a do prázdné branky poslal Rudolfov do trháku. Domácí mohli vyrovnat, ale o dalších devět minut později bylo rozhodnuto. Martin Fischer našel svojí přihrávkou Radima Pouzara a jeho střela k tyči znamenala konec jankovských nadějí. Domácí tým mohl tak aspoň symbolicky snížit v 64. minutě po střele Lovičky, ale chybělo přesnější umístění, a tak Teringl s ranou doprostřed problémy neměl.  Poslední branku v zápase tak vstřelili opět hosté, když se podruhé v utkání prosadil Vojtěch Vejvar. Rudolfov tak vyloupil jankovskou Precis arénu a slaví tři body za vítězství 4-0.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: Leckdo, především fanoušci Jankova, byli zvědavi, jak jejich miláčci naloží s domácím utkáním s Rudolfovem po nečekané výhře v předchozím kole v Milevsku. Kdo do Precis arény dorazil, aby se přesvědčil, že to nebyla náhoda, odcházel zklamán… A to je ještě mírně řečeno… Do okresního derby vstoupil Rudolfov vstřeleným gólem ve 4. minutě, v poklidu se zatáhl a čekal, jak Jankovští zareagují. A ti zareagovali tak, že vlastně nezareagovali vůbec. Výkon domácích byl zoufalý a “Perštát” toho po změně stran náležitě využil. Výsledek 0:4 zcela odpovídá realitě!

SK Rudolfov
Jiří Nárovec - trenér: Tentokrát nám vyšel vstup do zápasu a už ve čtvrté minutě nás dostal do vedení Vojta Vejvar. Po vstřelené brance jsme ale nechali hrát Jankov, a až do konce poločasu to nebyl z naší strany dobrý výkon. Směrem dopředu nám to až na pár výjimek moc nefungovalo, soupeř měl lepší držení míče a opticky nás přehrával, ale do žádné větší šance se nedostal. Druhý poločas už jsme zvládli daleko lépe. Pět minut po přestávce se trefil Martin Fischer, o deset minut později zvýšil na 3:0 Radim Pouzar. Závěr zápasu byl jednoznačně v naší režii, v 79.minutě přidal svou druhou branku Vojta Vejvar a o výsledku bylo rozhodnuto. Kluky musím pochválit, že se po nepovedeném prvním poločase dokázali zvednout a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Jankov
J. Skála [-] - P. Borovka [-] (74. T. Tůma [-] ) , M. Hüttner [-] (70. M. Sklář [-] ) , A. Hanzlík [-] , D. Točík [-] , P. Hájek [-] , J. Vokurka [-] (80. T. Hüttner [-] ) , M. Lovička [-] (67. M. Kocian [-] ) , T. Cícha [-] , L. Kočí [-] , V. Jirkovský [-]

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - R. Pouzar [-] , M. Fischer [-] (67. J. Toman [-] ) , O. Hajný [-] , O. Tlamsa [-] (84. O. Štolba [-] ) , R. Tyrpák [-] , J. Šindelář [-] , V. Dvořák [-] , V. Vejvar [-] , F. Peiger [-] , D. Boček [-] (87. L. Bláha [-] )

ŽK: 30. P. Hájek , 47. M. Hüttner , 80. V. Jirkovský , 80. J. Skála - 77. R. Tyrpák .
Hráči zápasu: V. Vejvar .
Počet diváků: 208. Rozhodčí: Krčín Jan - BRYCH Jiří, ŠŤASTNÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Michal Huleš
Tip experta: remíza

Ani jednoho soupeře neznám, takže si myslím, že Jankov bude namlsaný z výhry v Milevsku, ale nakonec zápas skončí remízou.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů