0:1
(0:0)
79. P. Tůma
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň loupila v Trhových Svinech


Branky


79. P. Tůma
24

Spartak, pro některé možná nečekaně, ztratil body minulé kolo v Oseku a hráči Trhových Svinů chtěli výsledek 2-5 odčinit v domácím duelu s Třeboní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tůma rozhodl!

Jenže třeboňská Jiskra je ve výborném rozpoložení a zvládá vítězit těžké zápasy. Urputný duel se hrál i v Trhových Svinech, který přinášel i hodně brankových příležitostí. Bohužel střelce likvidoval jak domácí brankář Popovič, tak i jeho protějšek na druhé straně Kopecký. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu, ale i hráčům docházeli postupně síly a tempo opadalo. Když už to vypadalo, že se přítomná stovka fanoušků branky nedočká, tak přišla 79. minuta. Třeboň dostala možnost rohového kopu, na který si naskočil obránce Pavel Tůma a jeho pokus rozradostnil hostující barvy. Závěrečný tlak navíc Třeboň ubránila, a tak si veze z Trhových Svinů všechny body za hubené vítězství 1-0.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: První poločas se nesl v bojovném duchu. Hrálo se nahoru dolů. Šance byly na obou stranách. Hrálo se hodně z ostra, ale gól nepadl. V druhém poločase byl podobný průběh, ale o trochu klidnější. V 79. min po rohu jsme rozhodli zápas vstřelenou brankou Tůmou. Závěr jsme ubránili. V minulé sezóně jsme soupeře neporazili a jsme rádi, že se nám to povedlo teď. Podržel nás brankář Kopecký a celá obrana. Chválím celý tým.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
M. Popovič [-] - D. Tomek [-] , O. Šafránek [-] (83. O. Kolář [-] ) , L. Gažák [-] , D. Kodras [-] , M. Chromčák [-] , J. Macák [-] (60. P. Graman [-] ) , M. Kodras [-] , L. Macák [-] , D. Brůha [-] , M. Valut [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - J. Vrána [-] (58. D. Andres [-] ) , K. Bicenc [-] , J. Zavadil [-] (76. M. Kocanda [-] ) , J. Činčura [-] (76. Š. Candra [-] ) , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-] , J. Matoušek [-] (91. J. Vranovský [-] ) , D. Širhal [-] , M. Pánek [-] (46. J. Schneider [-] ) , P. Tůma [-]

ŽK: 5. D. Kodras .
Hráči zápasu: P. Tůma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Němec Václav - VOTAVA Pavel, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Michal Huleš
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že se bude hrát celkem vyrovnané utkání, ale nakonec hosté odvezou všechny body. Výhra hostů 1:2.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů