V. Kadlec 42. (p.)
1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 13:30

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné poprvé ztratilo! Vylámalo si zuby na Milevsku


Branky


42. V. Kadlec (p.) - 27. J. Marvan
24

Nováček z Roudného po čtyřech odehraných kolech neztratil ani bod a nic na tom svěřenci Pavla Cepáka měnit nechtěli ani v duelu proti Milevsku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj proti deseti bez výsledku

Jenže vzduchotechnici přijel výborně takticky připraveni, a i když domácí bušili do obrany hostů, tak se branky nemohli dočkat. Navíc ve 27. minutě svojí hlavičku umístil obránce Jan Marvan nechytatelně za záda Havlíčka a Milevsko na Doprastav stadionu vedlo. Gólovou impotenci nejnebezpečnějšího útoku v krajské soutěži vysvobodil až závěr poločasu. Sudí Kaštánek nařídil pokutový kop za úmyslnou ruku Kotrby, který vytáhl míč z brankové čáry při šanci domácích. Penaltu si vzal na starosti ten nejpovolanější a Viktor Kadlec tak poslal obě mužstva do kabin za remízového stavu 1-1.

Do druhého dějství ještě hosté vyztužili, už tak pevnou obranu, o zkušeného Kosobuda a cíl měli svěřenci Tomáše Smrčiny více než jasný. Vzduchotechnici dokázali bránit nebezpečné šance domácích a navíc mohli sami utéct opět do vedení. Roudné ale spasil svým zákrokem Havlíček, a tak zápas postupně doputoval do remízového výsledku, který je hodně cenný pro hosty, kteří ubránili poločas o desíti lidech.



Ohlasy k zápasu



FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: V průběhu týdne jsme viděli zápasy Roudného, v čem jsou nebezpeční a tomu jsme upravili tréninkový plán. Chtěli jsme mít silnější střed zálohy a s ohledem na rychlé kraje Roudného mít možnost zajišťovat naše beky od defenzivních záložníků. Poslední zápasy nebyla naše hra směrem dozadu moc kvalitní, proto jsme chtěli hrát v bloku až od půlky a čekat na rychlé brejky nebo standardní situace. To se nám v první půli dařilo, ale je pravda, že jsme občas byli v hlubokém bloku tím, že jsme chtěli od našich beků větší zajištění stoperů. Dostali jsme se do vedení, ale před poločasem jsme inkasovali z penalty včetně červené karty. Klobouk dolů před kluky, jak dokázali zvládnout zápas v deseti a neodešli fyzicky.



Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Havlíček [-] - F. Navrátil [-] (72. Z. Holý [-] ) , M. Vlk [-] (59. M. Benda [-] ) , D. Zíka [-] (10. D. Malý [-] ) , M. Zachař [-] , D. Šrámek [-] , V. Kadlec [-] , V. Míka [-] , P. Cepák [-] , L. Wohlgemuth [-] , D. Vogl [-]

FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - J. Marvan [-] , M. Kálal [-] (82. K. Süsmelich [-] ) , T. Vakoč [-] , R. Bártík [-] (46. O. Kosobud [-] ) , F. Hadáček [-] (81. M. Hejl [-] ) , J. Kortan [-] , O. Souček [-] (73. J. Sedláček [-] ) , M. Volf [-] , A. Kotrba [-] , T. Pich [-]

ŽK: 36. V. Míka , 36. V. Kadlec , 46. D. Malý , 77. D. Vogl - 36. M. Volf . ČK: 42. A. Kotrba .
Hráči zápasu: J. Marvan .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kaštánek Libor - SMOLA Martin, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Michal Huleš
Tip experta: výhra domácích

Roudné je pro mě velký favorit celé soutěže. Podařil se jim začátek soutěže, jsou na vítězné vlně a vyhrají 3:1

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích