2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov doma přetlačil týnskou Olympii


Branky


25

Rudolfov po dvou vítězstvích obdržel od Trhových Svinů v minulém kole tvrdý direkt a svěřencí trenéra Nárovce chtěli tento zkrat napravit v sobotním domácím duelu, proti Týnu nad Vltavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nulová koncovka hostí

Zápas přinesl vyrovnanou partii, která v Perštátě přinesla i rychlou úvodní branku, když po devíti minutách hry dostal míč do sítě domácí Šíndelář, který překonal brankáře Kubíka svojí hlavičkou po centru ze strany. Hosté mohli v utkání srovnat, ale místo potřebné branky přišla po půl hodině hry studená sprcha. Ve 32. minutě přišel totiž z druhé strany opět centr, který nikým neatakovaný Peiger vrátil před bránu a osamocený Tlamsa nedal brankáři Týna šanci a stanovil tak poločasové skóre utkání. Tento stav nakonec vydržel přes všechnu snahu hostujících hráčů až do konce a domácí obrana v čele s brankářem Teringlem udržela druhé čisté konto v letošní sezoně.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Jiří Nárovec - trenér: Velmi cenné vítězství s kvalitním soupeřem. Týn během léta zajímavě posílil, a tak jsme věděli, že nás nečeká jednoduchý zápas, což se v jeho průběhu potvrdilo. V prvním poločase jsme sice dali dva góly, ale v jeho průběhu měl soupeř několik vyložených šancí, ve kterých nás podržel brankář Teringl. Ve druhém poločase se Týn hodně tlačil dopředu a získal územní převahu, ale do žádné větší šance jsme ho už nepustili. Soupeř v závěrečné fázi zápasu změnil rozestavení, vsadil vše na jednu kartu a nám se několikrát otevřela možnost protiútoku do otevřené obrany. Další góly jsme ale nepřidali a závěr zápasu jsme si již dokázali pohlídat.

FK Olympie Týn nad Vltavou
Václav Mareš - trenér: Byl to pro nás smolný zápas. Myslím si, že jsme nebyli horším mužstvem, ale neproměnili jsme vyložené šance. Především v prvním poločase jsme si jich vytvořili dost na to, abychom alespoň jednu proměnili, ale to, co jsme nedali je trestuhodný. Nemohli jsme pomýšlet nad lepším výsledkem. Z Rudolfova jsme si měli něco odvést, myslím si, že domácí nebyli v nejlepším rozpoložení, ale na rozdíl od nás byli v koncovce efektivnější a o to víc mě prohra mrzí. Máme 3 body a můžu říct, že takový začátek jsme si určitě nepředstavovali.



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - D. Boček [-] (78. L. Bláha [-] ) , R. Pouzar [-] , O. Hajný [-] , J. Novotný [-] , R. Tyrpák [-] , J. Šindelář [-] , V. Dvořák [-] , V. Vejvar [-] , F. Peiger [-] , O. Tlamsa [-] (89. D. Keřka [-] )

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - V. Dobal [-] , T. Gondek [-] , J. Mezera [-] , M. Račák [-] , J. Brom [-] , R. Podhradský [-] , L. Gutwirth [-] , V. Pícha [-] (68. F. Ullrich [-] ) , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] (46. L. Maxa [-] )

ŽK: 86. J. Šindelář - 59. M. Račák , 80. L. Maxa .
Hráči zápasu: T. Teringl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SMOLA Martin - KAŠTÁNEK Libor, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Horníci z Rudolfova doma neprohrají a vykutají tři stříbrné body.

Tip experta: výhra hostů

Doma se nám nedaří, tak musíme vyhrávat venku. V přípravě jsme na Perštátě utrpěli velký debakl, ale nebyli jsme kompletní. Nyní jim to vrátíme i s úroky, jasná dvojka!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů