1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 13:30

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první body vyzněl lépe pro Osek


Branky


25

Dva zápasy a nula bodů. Takovouto bilanci si do sobotního odpoledne nesl Osek společně se Semicemi. Týmy, které před letošní sezonou převzaly nové trenérské akvizice, čekal vzájemný duel na půdě AL-KA a jednoznačný úkol ležel před oběma týmy. Tedy získat první body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující vedení

Na horké půdě Semic se minulý rok nehrálo dobře nikomu a tento fakt se potvrzoval i v sobotu. Semice byly lepším týmem, měli více tlaku, ale Osek výborně eliminoval nebezpečné chvíle, a když už se domácí dostali přes obranu, tak si vylámali zuby na brankáři Pokorném. Postupně se hra začala vyrovnávat a přibývalo dlouhých nákopu s následnými souboji o míč. Fotbal po zemi se na čas vytratil z trávníku, ale fanoušci se dočkali alespoň první branky. Po půl hodině hry došlo k závaru ve vápně domácích a hostující Jakub Říský při své dorážce dostal míč za záda Dvořáčka. Hosté si tak nesli do druhé půle lehký náskok 1-0.

Němečkova bomba

Semice chtěly co nejdříve ve druhém dějství vyrovnat, ale po sedmi minutách hry přišla studená sprcha pro domácí. Míč se příhodně odrazil k Němečkovi a hostující hráč vyslal z voleje nechytatelnou bombu do brány Dvořáčka. Domácí tak rázem ztráceli dvě branky a Dejmalovi svěřenci hráli na jistotu. Čas plynul a přišel závěrečný tlak domácích, který nesl i ovoce. V 87. minutě vstřelil sice kontaktní branku Zborník, ale na něj už ke smůle domácích nikdo nenavázal. Osek tak vybojoval první body za vítězství 2-1 a Semice dál čekají na první body.



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Jaroslav Vondrášek - trenér: Po celý zápas jsme sice byli lepším týmem, vytvářeli jsme si gólové příležitosti, ale skórovat jsme dokázali až pět minut před koncem a vítězství si osečtí již pohlídali. Dnes jsme proste neměli koncového střelce. Soupeř naopak v první půli využil naši chyby a na třetí pokus dostal míč do naši branky a hned v úvodu druhé půle přidal druhý. V závěru jsme vytvořili tlak, který vedl pouze k snížení na 2:1. Rozhodně jsme dnes o všechny body zbytečně přišli.

TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Do Semic jsme jeli s cílem konečně bodovat a to se nám 100% povedlo. Celý zápas to bylo spíše o nakopávaných balonech a soubojích. Nás do vedení dostal Kuba Říský po dorážce a druhy gól přidal krásnou střelou z voleje Němeček. V závěru si Semičtí vytvořili tlak a vstřelili kontaktní branku, ale naštěstí pro nás už více nestihli. Za nás musím vyzdvihnout Samuela Černého, který na hrotu podal výborný výkon a v brance nás podržel několika skvělými zákroky Pokorný.



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Valach [-] (74. P. Hronek [-] ) , L. Zborník [-] , J. Linhart [-] , D. Buchtele [-] , L. Holub [-] , Z. Pšenička [-] , Š. Hrdlička [-] , J. Sádlo [-] , J. Keclík [-] , M. Kačírek [-] (74. P. Šindelář [-] )

TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] , S. Černý [-] (85. J. Zelenka [-] ) , M. Brabec [-] (70. J. Balogh [-] ) , V. Zhyhora [-] (78. R. Kuneš [-] ) , K. Maroušek [-] , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , L. Němeček [-] , M. Carda [-]

ŽK: 34. J. Keclík , 55. L. Zborník , 62. M. Kačírek , 88. Z. Pšenička - 31. S. Černý , 63. M. Brabec , 83. M. Čapek .
Hráči zápasu: L. Němeček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Brych Jiří - DUNOVSKÝ Karel, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Sebastian Hosnedl
Tip experta: výhra hostů

Oběma týmům se zatím nedaří. Věřím, že to zlomíme a první body budou naše.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza