2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sviny dvakrát vedly. Nakonec ale berou s Milevskem po bodu


Branky


25

Svěřenci Tomáše Smrčiny čekal  v neděli první domácí duel letošního ročníku krajského přeboru. Vzduchotechnici chtěli navázat na vítězstvíze Semic i proti Trhovým Svinům, které též první utkání vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky z ničeho

Domácí měli od prvních minut lehkou převahu a jejich choutky na útočné polovině měli Spartaku přivodit problémy. Ten ale první nápor odvrátil a po čtvrt hodině se sám  pustil do útočných plánů. Po sedmnácti minutách navíc přišla šance Gažáka, který hlavičku z velkého vápna nasměroval přímo do šibenice Lalákovy branky. Domácí sice zvládli po půl hodině hry vyrovnat, když se prosadil Petrák, ale poslední slovo v poločase měli opět hosté. Těsně před hvizdem rozhodčího Kaštánka totiž napřáhl ze střední vzdálenosti Macák a jeho rána slabší nohou zapadla přímo do branky. Sviny tak ze dvou šancí vytěžily maximum a po poločase vedly v Milevsku 2-1.

Aspoň bod

Druhý poločas měli vzduchotechnici jasný cíl a to předvést podobný průběh jako v Semicích. Jenže tentokrát nevycházela Milevsku koncovka a postupně začala být znát křeč na jejich hře. Vysvobození nakonec přišlo až v 84. minutě, kdy se prosadil po standardní situaci hlavou Hadáček. Vyrovnávací branka domácí nakopla a ti v úplném závěru mohli ještě vedení strhnout na svojí stranu. Jenže vrácený Vakočův balon skončil po odrazech od hráčů Spartaku pouze na tyči a Hádačkovo doklepnuti zatrhl jeden z obránců. Milevsko tak nakonec bere pouze bod za remízu 2-2 se Spartakem z Trhových Svinů.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: Za mě to jsou dneska ztracený dva body. Byli jsme lepším týmem a z našich šancí jsme mohli vytěžit více branek. Hosté ale využili všechno co mohli a tak nakonec, díky naší impotenci, berou bod.




Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
L. Lalák [-] - O. Souček [-] (46. M. Kálal [-] ) , J. Marvan [-] , A. Kotrba [-] , M. Volf [-] , J. Hadáček [-] , T. Vakoč [-] , T. Pich [-] (71. M. Hejl [-] ) , D. Petřík [-] (58. F. Hadáček [-] ) , J. Kortan [-] , R. Bártík [-] (62. K. Süsmelich [-] )

TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - O. Šafránek [-] (92. D. Majer [-] ) , L. Gažák [-] (93. L. Tuscher [-] ) , D. Kodras [-] , M. Valut [-] (89. M. Popovič [-] ) , L. Macák [-] , M. Kodras [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , O. Hruška [-] , M. Chromčák [-] (72. O. Kolář [-] )

ŽK: 30. O. Hruška , 90. M. Popovič .
Hráči zápasu: J. Hadáček - L. Macák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kaštánek Libor - SMOLA Martin, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Pavel Keclík
Tip experta: výhra domácích

Pokud bude hrát Milevsko jako proti nám, můj tip na vítěze je jasný. Kluci z Milevska byli lepší ve všech ohledech. Běhaví a trpěliví, což jim přineslo zaslouženou výhru. Navíc pro ně hraje domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Milevsko doma zaboduje na plno.