Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devítigólovou přestřelku ovládl domácí Rudolfov


Branky


23

Sobotní odpoledne na Perštátu zpestřilo místním utkání krajského přeboru mezi domácím Rudolfovem a hosty ze Semic, kteří chtěli získat první body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní fotbal

Začátek zachytil v lepším rozpoložení hosty, kteří se po dvanácti minutách ujali i vedení, když na nádhernou střelu Keclíka brankář Keřka nedosáhl. Domácí ale dokázali za dalších dvanáct minut vyrovnat zásluhou Vejvara, ale to bylo vše od domácích v první půli. Domácí totiž sice měli míč více na svých kopačkách, ale jejich nerozvážná hra přinášela šance Semicím, které se ještě do poločasu ujali opět vedení. Ve 29. minutě totiž napřáhl obránce Listopad ke střele ze třiceti metrů a povedená rána skončila v síti domácích.

Destrukce

Druhý poločas ale ukázal opravdovou sílu domácích a všechno započal už minutu po začátku vyrovnávací brankou Peiger. Záložník domácích navíc po hodině hry otočil svojí druhou brankou vývoj utkání na stranu domácích. Poté už ale přišly chvíle Martina Fischera. Letní posila domácích z Tatranu vstřelila za osm minut tři branky a svým hattrickem zdevastovala šance hostující družiny na body. V 87. minutě se sice prosadil ještě semický Veleman, ale výsledek utkání tento gól už nijak neovlivnil. Rudolfov díky pěti brankám ve druhé půli otočil duel proti Semicím a zvítězil nakonec poměrem 6-3.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Jiří Nárovec - trenér: V prvním poločase jsme nehráli dobře. Byli jsme sice více na míči, ale pomalá rozehrávka a řada nepřesností nahrávala soupeři, který se navíc po naší nedůslednosti ujal vedení. Vyrovnali jsme, ale o pár minut později jsme opět inkasovali po dalekonosné střele z přímého kopu. Do druhé půle jsme vstupovali s tím, že máme na to, abychom zápas otočili, což hned v jejím úvodu potvrdil vyrovnávacím gólem Filip Peiger. Ten za čtvrt hodiny vstřelil svůj druhý gól, a potom už přišly velké chvíle pro Martina Fischera, který ve svém prvním zápase předvedl výborný výkon a navrch k tomu přidal čistokrevný hattrick. Škoda třetího gólu těsně před koncem, kdy jsme nedokázali pohlídat brejk soupeře. Naše vítězství bylo zcela zasloužené, a my se teď musíme dobře připravit na páteční zápas v Trhových Svinech.

FC AL-KO Semice
Jaroslav Vondrášek - trenér: Utkání dvou poločasů. V první půli výborný výkon, vedení 2-1, krásný gól Pavla Keclíka a nevídaná paráda z 30 metrů Petra Listopada. V druhém čase přišla naše destrukce a 5 gólů v naší síti a to nás ještě celé utkání podržel brankář. Musíme se poradně připravit a konečně zabodovat. Nejlepším našim hráčem Byl Listopad s Hrdličkou. V brance i přes obdržené branky podržel výrazně Vondrášek.



Sestavy


SK Rudolfov
D. Keřka [-] - R. Pouzar [-] , R. Tyrpák [-] , J. Šindelář [-] , M. Fischer [-] (84. O. Hajný [-] ) , V. Dvořák [-] , V. Vejvar [-] (80. M. Kocina [-] ) , F. Peiger [-] , J. Novotný [-] , D. Boček [-] (84. O. Štolba [-] ) , L. Bláha [-] (61. J. Toman [-] )

FC AL-KO Semice
J. Vondrášek [-] - P. Valach [-] (65. J. Linhart [-] ) , P. Keclík [-] , D. Šourek [-] (46. D. Buchtele [-] ) , J. Forman [-] , Z. Pšenička [-] , M. Císařovský [-] , R. Veleman [-] , P. Listopad [-] , Š. Hrdlička [-] , J. Keclík [-]

ŽK: 57. L. Bláha - 36. P. Keclík .
Hráči zápasu: F. Peiger , M. Fischer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brych Jiří - DUNOVSKÝ Karel, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Pavel Keclík
Tip experta: výhra hostů

V Rudolfově nás čeká náročné utkání. Skvěle vstoupil do nového ročníku výhrou nad Strakonicemi. My však chceme napravit domácí prohru proti Milevsku a budeme chtít zvítězit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Horníci z Rudolfova nedají šanci hostům vykutat nějaký ten bod.