5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 15:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín si doma zastřílel! Jankovu nadělil bůra


Branky


24

Po prvním kole panovala v Protivíně spokojenost, když modrobílá patra vyloupila Týn jasným poměrem 4-0. Svěřenci trenéra Říhy chtěli na výkon navázat i v prvním domácím duelu, ke kterému přijel soupeř z Jankova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Poslední vzájemný zápas v Protivíně dopadl pro jankovské tragicky a výsledek 7-2 předznamenával krušné chvíle v loňské sezoně. Svěřenci Ladislava Táborského chtěli hlavně chytit začátek, ale ten se hostům hrubě nepovedl. Domácí Petr vypíchl míč hostujícímu obránci, kterého se zmocnil kapitán Jaromír Vorel, který svojí střelou pod břevno poslal Protivín po dvaceti vteřinách do vedení. Jankov mohl po devíti minutách hry vyrovnat, ale skákající míč v pokutovém území dokázali domácí odpravit mimo ohrožení. Když hosté svojí šanci nevyužili, tak přišli na řadu opět domácí. Po ztrátě Hájka se dostal do úniku na levé straně kapitán Vorel. Na jeho střílený míč sice nikdo ve vápně nedosáhl, ale na následný centr Píchy z pravé strany už vyskočil Adam Petr a svojí hlavičkou zvýšil na 2-0. Domácí byli aktivnějším týmem a i když hlavička Buka v brance neskončila, tak domácí tíženou třetí branku do poločasu ještě přidali. Pět minut před poločasovým hvizdem totiž Kulík svojí přihrávkou našel Vorla, který svojí střelou do protipohybu Skály nedal brankáři šanci.

Pátá!

Pokud chtěl Jankov s výsledkem utkání něco ve druhé půli udělat, tak v 51. minutě přišlo definitivní rozhodnutí. Petr po svém úniku sice vyprášil pouze Skálovy rukavice, ale na dorážku Bečváře už brankář Jankova nedosáhl. Okolo hodiny hry mohl Jaromír Vorel zkompletovat svůj hattrick, ale jeho pokus skončil na břevně. Po hodině hry přišla i ojedinělá šance Jankova, když se rozhodl prověřit brankáře Branštýla Pavel Hájek, ale protivínský hráč předvedl parádní zákrok. Poslední slovo tak měl v 82. minutě opět Protivín. Další rychlý protiútok po ose Vorel - Hrachovec nakonec zakončil střídající Štěpka, který tak stanovil konečný stav utkání na 5-0. Protivín tak slaví druhé vítězství a naopak Jankov čeká veledůležitý duel příští týden proti Dražicím.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: Měli jsme po celý zápas hru jasně ve své moci, již do poločasu jsme si vytvořili třígólový náskok, který jsme ve druhé části ještě navýšili a mnoho dalších zajímavých příležitostí ještě nedotáhli do gólového konce. Ve druhé části se tempo hry zvolnilo, byli jsme spokojeni s výsledkem a v úmorném vedru už trochu šetřili síly. Hosté ohrozili domácí branku pouze dvakrát za celý zápas.

SK Jankov
Web SK Jankov: Bez jednoho dne na den přesně po jednom roce vyrazili Jankovští v úvodu sezóny k mistrovskému utkání do Protivína. V loňském roce utrpěli debakl 7:2, letos si nevedli o moc lépe. Pětigólový rozdíl ve skóre v neprospěch zelenobílých svítil na ukazateli skóre i tentokrát. Že to svěřenci Ladislava Táborského nebudou mít jednoduché se čekalo už před úvodním hvizdem, a gól inkasovaný ve 20. vteřině duelu na to dal jasné razítko. Po dvou prohrách bez vstřelené branky patří Jankovu poslední místo v tabulce.



Sestavy


FK Protivín
V. Branštýl [-] - A. Petr [-] , J. Vorel [-] , D. Bečvář [-] , P. Hrachovec [-] , L. Buko [-] (62. V. Štěpka [-] ) , Z. Vorel [-] (70. J. Kozák [-] ) , M. Nedvěd [-] , M. Zach [-] , V. Kulík [-] , J. Pícha [-] (58. T. Sháněl [-] )

SK Jankov
J. Skála [-] - M. Sklář [-] , P. Borovka [-] , M. Kocian [-] (46. T. Hüttner [-] ) , P. Hájek [-] (82. V. Bürger [-] ) , J. Vokurka [-] , M. Votava [-] , M. Hüttner [-] , L. Kočí [-] (54. J. Kotnauer [-] ) , T. Tůma [-] (46. M. Řezníček [-] ) , V. Jirkovský [-]

ŽK: 86. V. Bürger .
Hráči zápasu: J. Vorel .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - DIMITROV Nikolaj, TOMAŇ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Pavel Keclík
Tip experta: výhra domácích

Protivín vlétl do této sezóny krásným výsledkem. Před domácím publikem bude chtít navázat na tento výsledek a zvítězí na Jankovem vyšším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Protivinští nedají kandidátu sestupu šanci.