Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 13:30

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné nadělilo Olešníku bůra


Branky


24

Druhé herní kolo krajského přeboru nabídlo dlouho očekávaný duel pro všechny fanoušky. Olešník zamíříil na nedalekou půdu Malšanů, kteří ukázali svoji sílu už v Jankově v minulém kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři za poločas

Tři stovky diváků viděly na Doprastav stadionu už od prvních minut parádní podívanou, která už od prvních minut přinášela i branky. Už po osmi minutách totiž novopečený otec Martin Vlk prošel přes tři hostující obránce a nedal brankáři Tomáškovi šanci. Domácí byli u všeho první a v 19. minutě dostali Malšané možnost přímého kopu z nebezpečné vzdálenosti. K míči se postavil Martin Wohlgemuth a ten svojí nechytatelnou ranou do šibenice zvýšil na 2-0. Olešník byl jako v kolotoči a ten neměl v plánu vůbec končit. Po půlhodině hry si vzal slovo za domácí ten nejpovolanější. Viktor Kadlec vstřelil během dvou minut dvě branky a zakončil tak snový poločas domácích. První poločas tak skončil jednoznačně 4-0.

Havlíček bez nuly

Druhý poločas pokračoval v rychlém tempu a už po třech minutách hry se branky dočkal i Olešník, když Miklík využil chyby brankáře Havlíčka. Olešník poté zahrozil ještě v jedné velké příležitosti a mohlo by se schylovat k zápletce. Malšané ale tuto šanci přežili a tak v 76. minutě promluvil do hry opět Kadlec. Útočník domácích zkompletoval hattrick poté, co využil přihrávku Šrámka, který sám o pár minut později ve vyložené šanci nedal. Mrzet ho to, ani celý tým, ale nemuselo. Roudné zvítězilo nad Olešníkem jednoznačně 5-1 a svěřenci Pavla Cepáka tak mají druhou výhru na svém kontě.



Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Havlíček [-] - L. Wohlgemuth [-] (89. M. Zach [-] ) , M. Benda [-] (59. F. Pazourek [-] ) , M. Vlk [-] (67. F. Navrátil [-] ) , D. Vogl [-] , D. Šrámek [-] (79. L. Skála [-] ) , V. Kadlec [-] , V. Míka [-] , D. Malý [-] (82. D. Hrouda [-] ) , P. Cepák [-] , D. Zíka [-]

FK Olešník
P. Tomášek [-] - L. Vojta [-] (86. A. Píša [-] ) , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , D. Heller [-] , J. Turek [-] (66. P. Knietel [-] ) , M. Beko [-] (86. M. Pavlík [-] ) , J. Martinec [-] , R. Szó [-] (80. J. Píša [-] ) , M. Miklík [-] , J. Řepa [-]

ŽK: 25. V. Míka , 90. V. Kadlec .
Hráči zápasu: V. Kadlec .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Dunovský Karel - VOTAVA Pavel, BRYCH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Pavel Keclík
Tip experta: výhra domácích

Zajímavý zápas, který z mého pohledu ukáže, že Roudné nebude hrát v této sezóně ve středu tabulky, ale výše. Tipuji vyrovnaný zápas, kdy Roudné zvítězí o jednu branku (2:1).

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vyrovnaný zápas lépe zvládnou domácí