0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v Jankově ovládlo hostující Roudné


Branky


24

Jankov minulý rok postihla řada odchodů, což se podepsalo na tom, že zelenobílé barvy bojovaly až do posledních kol o udržení v soutěži. Záchrana se nakonec podařila, a do nového ročníku s novým trenérem Ladislavem Táborským chce Jankov hlavně stabilizovat kádr, který opět prošel razantní změnou. První zkouška nového týmu navíc přinesla los, který hned na začátku přisoudil derby s Roudným.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná partie

Svěřenci Pavla Cepáka jsou považováni za černého koně soutěže a proto nastoupili na půdě Jankova jako favorité, i přes pozici nováčka soutěže. Lehce přes tři stovky diváků viděly ale v první půli vyrovnanou partii, která nabízela i mnoho zajímavých šancí. První z nich si po sedmi minutách připravili Malšané, ale hlavička Míky po rohovém kopu Wohlgemutha jen prosvištěla kolem branky brankáře Skály. O pár minut později dal o sobě na druhé straně vědět nový přírůstek do Jankova, Pavel Hájek, který ale svou tvrdou střelou poslal míč nad branku. Po půlhodině hry se objevil v dobré příležitosti také obávaný střelec hostujícího týmu Viktor Kadlec, ale jeho rána z úhlu nepřekonala Skálu. Bývalý hráč Dynama si tak musel na svou gólovou radost počkat až do nastavení prvního poločasu, kdy si převzal míč, obešel dva protihráče a krásnou střelou poslal Roudný do vedení.

Okresní derby pro Malšany

Inkasovaná branka do šatny jakoby otřásla celým domácím týmem a začátek druhého dějství tak jednoznačně patřil hostům. Navíc v 50. minutě Roudné po pěkné kombinaci, na jejímž konci stál Lukáš Wohlgemuth, zvýšilo své vedení na 2-0 a dodalo si tak na kopačky potřebný klid. Jankov se snažil odolávat, ale marně. Po hodině hry to mohlo být už o tři branky, ale střídající Goretki ztroskotal na Skálovi, a brankář domácích následně o pár minut později vychytal i tvrdý pokus Zíky. Malšané se tak dočkali až deset minut před koncem, kdy se míč dostal před branku ke Goretkovi, a ten neměl s uklizením míče žádný problém. Konečné skóre utkání mohlo být určitě vyšší, ale v závěrečných minutách už nasycení hosté na domácího Skálu nevyzráli. Mrzet je to ale nemuselo, neboť Roudné zvítězilo jednoznačně 3-0 a zvládlo tak start do krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: S nováčkovským elánem a experty na čelní příčky útočící Malše Roudné vstoupilo do krajského přeboru znovu po pěti letech v jankovské Precis aréně. Proti domácímu omlazenému a notně obměněnému kádru bylo jasným favoritem. V domácím dresu zažila hned čtveřice hráčů premiéru v nejvyšší krajské soutěži dospělých (Cícha, Sklář, Kocian, Hütter). Jankov s Malšany hrál první poločas víceméně vyrovnanou partii, jenže v nastaveném čase se individuální akcí prosadil Kadlec a vnesl na hostující kopačky více klidu. A když se krátce po změně stran prosadil Wohlgemuth, nebylo o vítězi pochyb.




Sestavy


SK Jankov
J. Skála [-] - A. Hanzlík [-] (56. M. Kocian [-] ) , P. Borovka [-] , D. Točík [-] (78. M. Sklář [-] ) , P. Hájek [-] , J. Vokurka [-] (83. T. Hüttner [-] ) , T. Cícha [-] , M. Votava [-] (89. J. Kotnauer [-] ) , M. Hüttner [-] , L. Kočí [-] , V. Jirkovský [-]

TJ Malše Roudné
D. Havlíček [-] - M. Vlk [-] (68. M. Benda [-] ) , D. Zíka [-] (77. F. Pazourek [-] ) , D. Šrámek [-] , Z. Holý [-] , V. Kadlec [-] , V. Míka [-] , D. Malý [-] (83. M. Zach [-] ) , P. Cepák [-] , L. Wohlgemuth [-] (62. A. Goretki [-] ) , D. Vogl [-]

ŽK: 94. P. Hájek - 71. Z. Holý , 92. V. Kadlec , 93. V. Míka .
Hráči zápasu: V. Kadlec .
Počet diváků: 308. Rozhodčí: Krčín Jan - TOMAŇ Lukáš, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Malše Roudné bude pro domácí na úvod velmi těžký oříšek a body poputují k hostům.

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jan Matoušek
Tip experta: výhra hostů

Domácí neměli povedený závěr sezóny, někteří hráči tým opustili a podle mě to Jankov bude mít těžké. Roudné má mladý tým, který hraje hezký rychlý fotbal. Roudné vyhraje větším gólovými rozdílem. Tipuji výhru hostů minimálně o tři góly.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích